Tuesday, March 22, 2011

:: W-Day Card on the wayyyyyy ::

Dear All,

Baru ni tadik ai dapat email dari ai punya W-Day Card Vendor....(Creative Biz Services) creativebiz.services@gmail.com  terbaik la derang nih.....tengok je kad terus jatuh hati golek2......ape ai nak semua derang taruk!!!!

kalao ada yg belom tempah kad kawen ke kad ape ape ke.....korang try la ctc derang derang nih...servis dan PR baguih sangat!!!! tak macam satu KAD VENDOR yg TERNAMA BERJENAMA yang penah ai contact tu...PR macam SIAL! ..

ok kembali kita kepada hal W-Day Kad ai....tak sabarnya nak tgk yang dah siap print....!!! (maybe ai ske sebab gambar ai super shining kot....hahah gambar Incik Pinky ai mmg di request untuk buat agak blur dari gambar ai..sebab dia yang nak sangat...dia kat dia malu kalau org tgk gambar dia.......dasat tak bakal hubby ai tu??????????)


nak tgk rupanya???

.
.
.

.
.
.
.

.
.
.

.
.

.
.
.

.
.
.
.

.
.












ai saje je BLURkan....heheh sehingga ai dapat hardcopynyer.... 



10 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ade hello kitty x?
hehehe

Dia.Honey said...

ekin...ada!! ada!! hehehehehehe....siap ada bunga sakura lagik... :P

nizabeba said...

ahahah~ cutenye walopon da di blurrkan..hihi..i masuk list jemputan x? =p

Dia.Honey said...

yupp udahhh under bbf nyer list...hehehehe

ALoNa CintamaniszLite said...

dh siap nanti..ada nk bg akak ke kad jemputan tu?? hehe..

Dia.Honey said...

semestinya kak...akak dah ada dalam guestlist kotttt

Nadya Zahid said...

hehehheh..xtgl si kiut hello kitty die tu :)
comeyyyyy
lain pd yg lain..hehheeh :)

Dia.Honey said...

nad : mana boleh tinggal...huhuhuhu kesukaan hati beta tu.. :P

nnt kad dah sampai ke tangan ai..ai akan reveal..rasanya korang macam dah tu je hehe

Rafiqa Rizqin said...

akak, i dah follow u.. hehe.. msti cntik kad tu nt.. jgn lpe jmpot ye !

Dia.Honey said...

Pika...sure sure la jemput....isk isk iskkk ape la budak ni hahha

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...