Sunday, March 27, 2011

:: The Perfect Canvas ::


Ai tujukan lagu ini buat TPC ..





The Perfect Canvas
??


Mesti uolls semua tertanya tanya amenda la TPC nih kan kan kan???
TPC  ni adalah :  "TPC  offers you opportunity to own beautiful canvas art for your home. Just email your photos to theperfectcanvas@gmail.com and your canvas frame will reach you within a week!"

dalam bahasa melayunya adalah....TPC  adalah sebuah syarikat yang menawarkan harga menarik untuk mengABADIkan gambar anda atau yang tersayang di atas sehelai mahupun dua helai mahupun berjuta juta lemon helai kanvas mengikut citarasa dan kemampuan anda. 
Caranya amatlah mudah, senang, simple dan di hujung jari je...

ape yang anda perlu buat???

1. Email je gambar yang anda suka yang anda mahu abadikan di atas KANVAS cap TPC 
2. Emailkan ke mana??? Ini alamatnya  : 
theperfectcanvas@gmail.com
3. Selepas itu anda hanya perlu menanti sebuah jawapan yang dalam lingkungan 1 Minggu sahaja!

WOW!!! Macam best tak? best kan best kan???

so tunggu ape lagik...Photo Hunting la skang ni...dan hantarkan gambar atau gambar-gambar berkenaan kepada TPC !!!




Split Canvas
Full Wrap Canvas

White Boreder Canvas





Fabric Canvas

dan ini lak yang saye suke sangat tengok....







Sebut harga??? Harganya?? Jangan risau tentang harga...TPC  ada harga serendah RM50 tau!! Kenapa?? Tak percaya??

KLIK SINI >>>  Sizes & Prices




Untuk penjelasan lebeh jelas dan terang sila lihat dan hubungi alamat di bawah :
The Perfect Canvas 

C-5-10 Vista Hatamas

Jalan Hatamas Utama
Bukit Hatamas
43200 Cheras
Selangor, Malaysia


013-2897630
013-3997630

theperfectcanvas@gmail.com




ohh ai sudah jatuh CINTA!!!

p palang s : bukan ngan org kat belakang tu ye (kang tak pasal2 kene balun!) ngan hasil kanvas nya la...hehehehehe (nak kene buat ni nanti nih.....)

so..ape lagik cube try uolls p intai intai  mereka The Perfect Canvas..

Jap nak  berangan jap....

Leh letak kat kepala katil....Leh letak kat ruang tamu..leh letak kat dapur....leh letak kat mana mana yang rasa nak letak..macam best je...tapi kene tunggu ada GAMBAR DA BOMB baru leh buat nih...setakat ni belom cukup tebaboom lagik!!!

Dengan ini makanya ai mengumumkan ai pun join la CONTEST THE PERFECT CANVAS ni yang tarikh akhirnya adalah pada 1 MAY 2011 (bersempena setahun ai bertunang dan 2 hari setengah telah menjadi ISTERI INCIK PINKY ai [[nikah on 29.4.2011]])

p palang s : mana la tahu rejeki PENGANTIN BARU ...dapat hadiah canvas tebaboom dari TPC  pulak kan kan kan??? hehehe..

so all the best to all yang join this CONTEST!!!

Hadiahnya : . free canvas printing for 3 winners



fuh fuh fuh!!! hehehehehehe.......and selamat pengantin baru untuk diri ini....xoxo

dan sebelom ai wrap up ai nyer HEBAHAN ini...ai ingin mengucapkan HAPPY 1st BIRTHDAY TPC!!!

nah kek!



pssttt datang la wedding ai nnt...leh rasa KEK yang rupanya cenggini!






4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ade bercadang gak nak wat bende nie...
tp lom jmpe pic yg sesuai lg...
hehehe

Dia.Honey said...

kalau dah kawen kompem ada

anaztasias nora aira said...

gud luck raden weeeeeeeee~

Dia.Honey said...

trimas....hehehehehe

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...