Thursday, March 24, 2011

:: Product Review - Hada Labo ::



Semalam akibat terpengaruh dengan hasutan secara tak langsung dari member member BBF ai....

akhirnya semalam ai telah mengambil kesempatan waktu beli Beger 99 kt Ong Tai Kim, Gombak untuk membeli HADA LABO kat Guardian berhampiran. Ai masuk masuk je Guardian...terus nampak set promosi HADA LABO yang berharga RM36.90 kalau tak silap ai....ai pegi la belek...ada Masker dan jugak pelembab muka (lotion) . Tapi ai rasa macam tak berminat nak hamek yang tu...ai pun terus berjalan ke isle yang ada HADA LABO product range. Dekat setengah jam jugak la ai berdiri kat rak HADA LABO tu dok baca semua benda secara rawak. Sempat jugak la anak buah ai pau ai coklat la..tolong 'KEMAS' rak kat guardian tuh.

Selepas membaca hampir semua botol..akhirnya ai memilih produk seperti gambar di atas. dan ai pun bayar la RM77.90 gitu ..

Pengalaman pertama kali menggunakan HADA LABO?
Sebelum tido malam tadi. Pencuci mukanya very very smoooth on skin and make us actually me to feel fresh...rasa mcm cuci ngan air biasa je or susu ..nice feeling la senang citer. Lepas cuci muka...(botol tiub PUTEH) ..ai pon pakai la pelembab muka (botol biru) ....

 

Botol Biru tu adalah MILK Lotion ye...cuma milk lotion ni pekat skit dari losen biasa la..so ai pon pakai..maybe ai terlebeh amount kot..so dia jadik lambat meresap dalam kulit...ai picit sebesar 5 sen adanya..tapi lama kelamaan ia meresap dalam kulit n make u feel comfy jugak...cos tak de rasa kulit tegang ke ape ke...another star to this product la...

Pagi ni waktu nak pegi kije ai kurangkan amount milk yang ai pakai tak macam malam tadik..kurang skit size dari 5 sen!! wallah!!!!! epat je meresap dalam kulit n ..another nice feeling about this product....





So pendapat ai pasal product nih?? So far?? Memang COOL ....nak teruskan pakai lagik tengok seminggu cenggane..ni baru 2 kali pakai..mana la tau tiba tiba jadik flawless n muka ai ni tak berapa nak pucat dah kalau tak make up...hehehehehe.....

Muka suci murni..tiada EDITING tiada MAKE UP tiada BEDAK pun!! cuma letak frame supaya uolls leh fokus kepada wajah ai yang ayu selepas penggunaan HADA LABO je...hak hak hak!! (ignore the EYE BAG!)


Sekian Trimas...ada apa apa soalan?

 << ni cara cuci muka ye kawan kawen...
Pesanan penaja :


sila PAT PAT (tepuk tepuk) ke muka anda lotion/krim/mlik lotion yang anda guna....bukan main taram je sapu ye...hehehe begitulah cara pemakaiannyer....sebab outcome dia akan berbeza

lepas tu kalau cuci muka pulak...ada jugak caranya..masa basahkan muka pakai air biasa tapi bila bilas pakai air suam suam kuku.....

4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

tetibe rs nak cube plak....
hehehehe

Dia.Honey said...

sila la cuba...anda akan rasa perbezaaannyerrrrr

e k i n ♥ y u s r i said...

wahhhh...
hehehehe

Dia.Honey said...

heheh macam iklan kan?

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...