Tuesday, March 15, 2011

:: Sick & Drugs ::

Attention & Announcement!

Minta perhatian semua bahawasanya...segala entry yang ada dari minggu lepas ke hari ini adalah AUTO POST belaka (kecuali entry ini) kerana saye TIDAK SEHAT since last 8th March 2011 ...saye telah mengalami bengkak GUSI yang menyebabkan pipi saye kene ULSER....saye jugak DEMAM saye hanya boleh makan bubur SAHAJA..sampai dah tak larat lagi dah n tak lalu dah....saye on medication yang leh di katakan HEAVY...doktor dah pile upkan saye dengan sebeban Mefenamic Acid, Noflux (Lysozyme Chloride),  Flagyl, Amoxycillin yang saye kene tepati jadual pemakanannya.....yang mana ia menyebabkan ai kadang2 'lost' sekejap.....





Sekian Harap Maklum....
saye sudahi dengan ucapan...'makin dekat hari makin penyakit nak keluar'

Assalamualaikum~







and now ai sajikan uolls dgn SNEAK PEAK for next entry...cube teka amende yg ai buat nih???



Cerita 1 :



Cerita 2 :



Cerita 3 :



Cerita 4:





Cerita 5 :


2 comments:

VFN said...

wahahaha.. aku dah baca buku tu!

Dia.Honey said...

ce citer ce citer~

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...