Thursday, March 24, 2011

:: Henna ::

Ye bercakap pasal HENNA.

HAH? HENNA tu apa??? ohh henna tu lukisan inai yang orang lukis kat tangan tapak tangan kaki tapak kaki (ade ke?) kat mana mana la nak letak pon tak kesah.....asalkan si pelukis kreatif dan tidak parkinson...!


 



Well....itu hari ai dah decided nak buat henna kat atas tangan, tapak tangan n kaki...last last...KENE SOUND TEPET kat muka ni haaa ngan Incik Pinky...hadoiii...terus terdiam n terus tak jadik..haih..kene la ikoot cakap bakal suami..kang tak pasal pasal kang belom ape ape dah kene COP DERHAKA lak kan kan kan???




and so i pun buat keputusan untuk TIDAK BERHENNA di kaki sebaliknya kat tangan aje dan ai akan RUNNER sendirik 2 days before THE WEDDING of course dengan BODIGAD ai ..ai akan pilih Cik Kieko kesayangan ai untuk temankan ai hari tu nnt..hopefully dia tak busy la...kalau busy mesti ai sedeh....



ai dah pegi dah tengok design HENNA akak tu...nice nice jugak....heheehe

dah la tak nak cakap pasal HENNA lagik...nanti akan rasa a lil' bit RALAT di HATI ini...
kita citer pasal benda lain la ek!





Tapi untuk korang yang nak berHENNA..ai suggestkan this gurl...dia leh datang umh pun...Ned Henna ...


sedeh je tak dapat amik dia as my HENNA ARTIST ..huuuuuuuuuuuuuuuuuu



 

















tapi harus di ingat ada jugak MEREKA yang ALLERGIC terhadap INAI HENNA! maka dengan itu berhati hatilah......segera berjumpa doktor if u feel like BURNING!!!!





eeeuuuuuuuuuuuuuu

8 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik...
tp tunang sy x bg pkailah...
huhuhu

Dia.Honey said...

ekin....tak bagi pakai kat mana mana pun ke????

e k i n ♥ y u s r i said...

die soh pkai inai biase je...
yg kat jari tue je

Dia.Honey said...

ohhh tah tah dia rasa ..nampak tak cantik kot kalau ada kerawang2

e k i n ♥ y u s r i said...

die ckp cm org india je...

Dia.Honey said...

ok dah paham ape yg incik tunang u cuba sampaikan..

nadia_fendy said...

thanks dear, promotekan henna saye.. :) ~Nedhenna~

Hunny Kitty said...

orait!

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...