Wednesday, March 23, 2011

:: Hada Labo ::

Akibat terpengaruh ngan B2B/BBF yang pakai HADA LABO...ai pun terus p guardian dan membelinya.....ngeeeeeeeeeeeeeeeee~





kedua dua ni cost me around RM 77 hengget (Whitening& Moiturizing Milk dan Moisturizing Face Wash)..actually rambang mata tengok product range HADA LABO nih....memandangkan belom gaji...so beli ni je dulu...nanti baru nak beli masker...cream..bla bla bla...dari HADA LABO if....besok pagi kesannya amat memberangsangkan hati....


so far??? so far instinct ai cakap baguih HADA LABO ni...sebab?? mmg tak de fragrance...bila bukak botol *sniffffff*sniffffff* macam tak de bau ape ape je....iskkk rasa macam nak pegi cuba skang la pulak....hahahahhha.....siap ada tulis kat botol dalam bahasa jepun la. " TERJUAL SETIAP 4 SAAT di JEPUN!!"









UPDATE Jam 1207 pagi...





ini dia pencuci muka yang ai pakai.....HADA LABO Moisturizing Face Wash....baru lepas cuci muka pakai HADA LABO (moisturizer face wash) - sangat ok....smooth kat face n rasa macam cuci pakai air je....mcm cuci ngan susu pun ada...

dah pakai face milk (warna biru) - agak lambat serap ke dalam kulit muka....maybe terbanyak kot....tapi rasanya mcm skit je titik tadik..dalam 2 minit muka rasa mcm sejukkkkkkkk je....tak pe tak pe.tunggu bangun pagi kang..tgk cenggane...

so...esok ai akan REVIEW product ni after my 1st time use....sabar ye kawan kawan............

8 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

try la..memang best..maera rase hapy sgt dgn kulit skrg..raai yg ckp, eh muke dh lawa la..hahaha~

Dia.Honey said...

hahahah u ni maera buat ai nak pegi cuci muka n pakai skang je tau..hahahaha

e k i n ♥ y u s r i said...

ape kegunaan hada labo nie??
nak tau jugak....
hehehe

Dia.Honey said...

hada labo ni sama je ngan face range yang lain lain ekin....melembab muka...memutih muka...apa apa yang berkaitan ngan muka la....itulah kegunaannya...tunggu review ai yang seterusnya petang kang....hehehehhehe i have a very good feeling about this product so far la

e k i n ♥ y u s r i said...

oooo...
thank u ea

Dia.Honey said...

oraitttt

nizabeba said...

mau juge mau juge!! hihi

Dia.Honey said...

niza....p beli p beli....trial pack je beli

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...