Tuesday, March 1, 2011

:: IMPIANA CHERATING, KUANTAN, PAHANG ::

Where to go in Malaysia after my wedding especially on my HUBBY's birthday this coming JUNE (bundle up with 2nd Honeymoon package) ? cewahhhhhh...gedik giler mementang la time tu dah PUAN!!!! hahahhaha..

google around and decided to go to IMPIANA CHERATING, KUANTAN, PAHANG!


Nampak macam nice n impiana has a very good review from org yang dah pegi sana...aku biasanya kalau p cherating singgah The Legend aje...tapi rege dia BAPAK MAHAL!

So..nampaknya aku dan Incik Pinky akan ke Cherating this coming June..InsyaAllah...
and on my B'day lak...we will flyaway!!! tempat tak decide lagik...hehehehe

so sementara tu..enjoy the picture from a busy woman of the day!!!!









2 comments:

anaztasias nora aira said...

eh eh kuantan dekat umah saya hehe

Dia.Honey said...

oh ye ke??
lama dah tak pegi cherating....takoot sesat je nnt

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...