Tuesday, March 8, 2011

:: Frenzy House ::


ai nak mulakan dengan citer/gambiran berkenaan FRENZY HOUSE

1. Amenda FRENZY HOUSE ni?
>>> Frenzy House ni adalah sebuah rumah BANGLO english STYLE yang telah lama di tinggalkan

2. Apsal la pelik bebeno nama rumah nih????
>>> Ai guess bersempena nama tuan rumah ni Dr Frenzy

3. Rumah ni kat mana?
>> Kat kawasan Ulu Klang tak jauh dari Highland Tower

4. Ape cer umh ni??
>>> ada banyak version pasal rumah nih...ada org cakap tuan rumah ni dah seisi keluarganya mati kene bunuh, ada yang cakap tuan umah ni bunuh family dia lepas tu bunuh diri sendiri, version yg ai dengar adalah tuan umh ni mati together2 ngan family dia..mati terbakar lagik akibat ada org dengki...yang mana satu betul???? Allah je yg tahu....

5. Berapa banyak kali ai pegi rumah nih???
>> Dua kali...kunjungan pertama adalah dalam 3 tahun lepas. Kali Ke dua dalam dua minggu lepas...tapi keadaan tumah tu dah lain sangat2....entrance rumah tu dulu penuh semak samun..tapi skang dah clear..dah leh tgk parking yg clear..(rumah Frenzy nih atas parking bawah ruang utama rumah) ..tapi kawasan rumah dah penuh hutan yg agak tebal tak macam ai pegi mula2 dulu

6. Ada apa-apa tak ai jumpa kat sana???

>> kunjungan pertama dulu ada sorang member la awek...kene hesteria..nasib baik ada org pandai antara kami taime tu..dia pon satu mulut macam TETTTTTTTTTTTTT skit time nak masuk rumah tuh...*sigh*
>>kunjungan ke dua tak berapa nak ada FEEL..tapi kawan baik ai (lelaki) balik terus DEMAM...ada sorang member dah tegur..dia nampak something ..tapi kawan baik ai tadik beranikan diri turun tangga dari garaj nak ke ruang utama rumah sebab dia nak amik gambar....last2 skalik balik kepala rasa berat la nak demam la..last2 ai yg bawak keta dia...

7. ada apa2 soalan? sila tanya
8. ada komen...silakan aje
9. Adekah ai akan berkunjung semula ke rumah ini?
YES [tunggu skeez balik hanimun]

OK...skang saye belanja gambar pertama ...jeng3

siapa nak bedah siasat gambar ni...SILAKAN~ (gambar ini ai tidak EDIT langsung)


ini adlah gambar pintu masuk utama (pintu pagar tapi tinggal tembok je dah) Dr Frenzy's House ye...
yg rangka tiang putih tu adalah garaj...
rumah utama ada kat bawah....rumah ni style english lama ala2 rumah kat kawasan bukit













KLIK SINI untuk sambungan

6 comments:

VFN said...

jom lepak kat kubur umah aku..

hahahah..

Dia.Honey said...

mmg ada plan dah pon hahhahahaha

Shadow Master said...

wow
best2,at least dpt gak tgk pic rmh tu....

Annur Imran said...

Teringin nak melawat runah ni..tp klu g ramai2 mesti best kann..x de plan nk g sana sama2 kea..lg ramai lg bgos

Annur Imran said...

Teringin nk melawat rumah ni..rasa nk g rumah selepas balik dari rumah 7sisters hari tu..rasa mcm berminat nk tngok apa yg ada kt dlm umah ni..tp klu g ramai2 lg best..jom ahh buat plan kita ramai2 g melawat umah ni

Hunny Kitty said...

@annur - boleh je nak pegi. saya tunjuk tempat.

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...