Wednesday, March 16, 2011

:: Kahwin dalam Hujan ::

>>>> 0842 <<<<<< 

Hari ini ai merasa agak beransur pulih sedikit....isi kat pipi ni masih rasa sengalsengal ubi..ubat belom habis makan lagi. Tiap kali bangun tidur...gusi masih rasa nyilu dan sakit - DUGAAN......hadapi dengan senyuman je la.

Selasa....Eh salah hari ni dah hari Rabu kot...Hujan..Hujan..Hujan yang lebat...mata macam mengantuk je. Ubat belum makan sebab belom sarapan. Later sambung la ye....


>>>> 1049 <<<<<< 

Breakfast sudah makan ubat sudah meeting pun suda...kije pun banyak sudah...

Ingat tak sneak peak yang ai tu??

So meh la ai citer satu satu...






Cerita 1 :
Ai tak ingat bila tapi sumwhere dalam minggu pertama March ai dapat parcel dari Incik Pinky ai...hehehehe..apsal? pasal ai MERAJUK!!! so dia pon belikan la ai something..dia belikan ai dress....tak suprise langsung pun sebab dia terkantoi MMS ai gambar dress tu!!! hehehehehhehehe



tak sabar nak bukak parcel nih actually tapi dia suh bukak bila dah ada kat umah






hehehehehe




sampai umah terus je bukak




a small card with a great meaning


 







tengok la ..kalau dah nama lelaki..DABEL TAPE pon leh jadik SELOTAPE! heheheheh cute :P



Dan rupa DRESS nyer????

ta-daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~~







citer 2,3 dan seterusnya ..tunggu next entry......


HINT : My upcoming W-Day

No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...