Thursday, March 17, 2011

:: DIY - Hello Kitty Guest Book Part 2::


Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....korang dah puas teka amenda ai nak buat nih??????











Jawapannya ialah!!!!!




GUEST BOOK!!!!

apakah plan sebenarnya??? 
Memandangkan GUEST BOOK ai buat sendiri je....so skang benda yang uolls tgk bentuk LOVE nih ai akan tepek kat depan GUESTBOOK ai...

Nampak tak sekuntum bunga SAKURA tu?? (sambil nyanyi lagu Mega - Sekuntum Bunga Sakura Di Gurun Sahara)
Ai akan penuhkan satu polisterine (betul ke eja nih?) tu....uollsss tunggu nanti ai update lagik pasal GUESTBOOK  ni ek!!! hehhehehehe...

kalau rasa macam nak nampak tak nampak banyangan gurauan GUESTBOOK ai nih...sila KLIK SINI untuk tgk perancangan asal...




Cerita 3 dan Cerita 4:












Amenda la agaknya kan???
serimbun bunga SAKURA di guruh sahara lagik ngan tangkai payung?????

Well....citernyer begini...






korang dah tgk semua GAMBAR??

cube korang bitau sama ai nih.....cat kat dinding tu adakah ianya......

ORANGE/OREN/JINGGA

atau

Merah Jambu/PINK dan keluarganya????

dan ai rasa uolls tau warna apa yang ai nak kan??? (FYI cat dinding asal ai adalah very light pink..)





Cerita 5 :





yang ni tak de ape ape pun..saje je sebab....ai ingat lagik....Incik Pinky penah cakap cenggini kat ai..
"Haih...My Wife is a Gangster!"
"Haih...luar gangster dalam tisu"


dan sebagainya.....so aku ternampak la novel ni...akut ak kisah pun tajuk tu..aku kisahkan KASUT kat kulit NOVEL tu!!! hahahhahaha

korang tau tak tak lama lagik ada FILM MELAYU yang tajuknya lebih kurang cenggini :


"Bini-Biniku Gangster" ???? - Macam kene pegi tengok je!!!

psttttttttttttttttt VIN!! ko kan gangster macam aku ...tak nak p tengok ke?





and lastly......wadda u know???? hari ni......
ai n Incik Pinky ai sudah.........






No comments:

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...