Monday, March 21, 2011

:: DIY Bunga Manggar Para Para Sakura ::





Ye..seperti yang anda lihat di atas..hanya tinggal 1 bulan 1 minggu dan 1 hari sebelum ke tarikh berkenaan...FUH FUH FUH..rasa macam banyak sangat lagi benda tak TERSIAP.

So far alhamdulillah...Baju for my Reception dah selamat disettlekan....PINK+SILVER ..tinggal baju reception dia je memerlukan fitting...Incik Pinky sangat busy..dia tak de masa nak datang fitting baju lagik =(

as for my NIKAH outfit pun belum siap lagik di jangka hari khamis or jumaat depan baru siap.

Kasut for ALL occasion pun belum beli lagik. Nak kene runner carik barang sumwhere this weekend lepas majlis Muja & Fendodol. Tudung pun sama belum beli jugak. I dunno pasal tudung have to ask Kak Mimie (My MUA nanti)

and lastly..i would like to say a BIG THANKS to my DAD sebab tolong buat bunga manggar yang super cun cun hooo malam tadik! Terbaik la...untuk ai ada ayah yang tangan seni...hahhahah kalau suruh my mom..HANCUSSSS!



and

My GuestBook also 90% done...tinggal nak buat finishing je!




Alhamdulillah......

7 comments:

VFN said...

seramnya aku tinggal sebulan lagi nak pakai kaler pink! ahahahhaaa

Dia.Honey said...

haha benggong tau ko nih vin

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wow sebulan aje lg..chaiyok!! comel gustebook tu =)

Dia.Honey said...

Maera ..trimas trimas.....belom habis finishing je.....gegegege

nizabeba said...

cute seyh mek!! rugi aku x tempah kat ko je..hahah

Dia.Honey said...

niza : ape yg cute nyer???????

farwizah darwisha said...

Boleh cuba ni

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...