Tuesday, April 5, 2011

:: Review : W-Day Card ::


Alhamdulillah,
Kad Jemputan Kenduri ai dah pun siap. Sedang dalam edaran. Kepada yang tak dapat kad lagi sila check GUEST LIST di sini.

Oklah....meh kita bercerita skit tentang W-Day card ai nih. Design/artwork ai buat sendiri. Cuma telah di alter kat sedikit bahagian untuk mendapat keseswayan BLOK yang derang buat..tu je...

end result..saye suka!!!

ada Gambar ai dan Incik Pinky..ada gambar kereta ai..ada gambar encik Pinky dan bunga sakura!!!!
cuma yang tak syok adalah kad ni telat beberapa hari...vendor lak bila call dah takut nak angkat tepon. tu yang kurang enak skit la..selebehnya baik baik aje...so untuk vendor vendor kad kawen pada masa akan datang ..angkat je la phone kalau client call..kalau terlewat bagitau je sebab apa...jangan lak tak angkat tepon MACAM SEOLAH OLAH KORANG ADA HUTANG YANG BANYAK NGAN BANK ATAU ALONG atau bagi ALASAN..AKU TAK ANGKAT TEPON KALAU NUMBER TAK KENAL...lagi baik tak yah buat bisnes kalau cenggitu kan!?

ok....apa apa pun Trimas to my W-Day card Vendor for such a great job!!! (please CLICK HERE to know more)








..akhirnya...Masanya tiba jua...  8)

Firman Allah S.W.T. yang bermaksud :
“ Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya dan dijadikanNya di antara kamu (suami-isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir "
- Ar-Rum : Ayat 21

Bunga mawar berwarna merah
Wanginya hingga menusuk kalbuku
Salam dihulur Kad di serah
Jemputlah datang ke majlis perkahwinanku


Orang jauh dikenang-kenang
Hanya terkenang pada yang satu
Mula berkenal kemudian bertunang
Diatas pelamin sama bersatu







Assalamualaikum dan salam sejahtera..
dengan lafaz Bismillahhirrohmanirrahim...

Ai..SYAHONEY...ingin menjemput tuan/puan/Cik/Encik/Pak Cik dan Mak Cik...untuk menghadirkan diri ke majlis Resepsi ai..yang akan berlangsung pada :


30 APRIL 2011
bertempat di DEWAN MUHIBBAH TAMAN BOLTON (belakang BHP Batu CAVES Seberang GIANT BATU CAVES)

dari jam 12thari sehingga 4 petang..

kehadiran anda amatlah penting supaya RANTAI MAKANAN tidak terputus....!!

Sekian..Trimas!



“ Dari setinggi dan seluas kasih sayangMu, Kau limpahkan rahmat jua keampunanMu kepada pengantin suami isteri. Berkatilah majlis yang diadakan dengan keberkatan dari permulaan hingga pengakhirnya. Sesungguhnya pertemuan ini adalah dengan izinMu, kurniakanlah keduanya ketenangan, kebahagiaan dan jiwa yang tabah menghadapi setiap dugaanMu. Mudah-mudahan perkongsian hidup yang dibina berkekalan hingga ke akhir usia dan kurniakanlah kepada mereka zuriat yang soleh dan solehah. Dengan taufik dan hidayahMu beruntunglah keduanya dalam kehidupan di dunia
lebih-lebih lagi di akhirat "

- Amin Ya Rabbal ‘Alamin -






psssssssssssssssssssst : NEXT Entry..DIY W-Day Shoe!!!

9 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

nak2

cheQmOomOo said...

price ok x?

Dia.Honey said...

ekin..bila free leh i pass kad kat u...u balik rumah kul berapa?


CQ : ok sangat3

cheQmOomOo said...

do u mind if nk tau which co?email?azmalshoppe@live.com tQ

Hunny Kitty said...

CQ ..mesti u tak perasan ai letak link to previous entry pasal vendor wDay card ai kan? heheh

nah..klik sini : http://dia-honey.blogspot.com/2011/03/w-day-card-on-wayyyyyy.html

cheQmOomOo said...

alamak..hehehe ok ok da tgk :p

Hunny Kitty said...

hehehehe

ALoNa CintamaniszLite said...

dia.honey;
laa..30hb ke?? erm..tak dapek ler nak gi...ada kenduri gk kat tepen ni..erm. takde rezeki ler nk jumpa hang, no. Akak tau taman bolton tu..
Cik abg orang mana?

Hunny Kitty said...

incik abang la org Taiping ..hehhehe nnt akak datang la kenduri kat belah tepen ye..saye ni org KL mak je org Tepen tuh

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...