Sunday, April 17, 2011

:: Guest List ::



*** Sticky POST sehingga Kad Habis di edarkan - Sila Scroll Down untuk Entry Terkini **






** andai ada nama sape sape yang nak hadir...sila bagitau ai okkay untuk memudahkan urusan penyerah kad nanti...



** dan kepada yang berada di LUAR KUALA LUMPUR sila tinggalkan alamat surat menyurat anda untuk process pengeposan KAD


** kepada yang tinggal di KUALA LUMPUR/ULU KLANG/Gombak/Sentul/Putrajaya/Ampang dan sewaktu dengannya....bolehla kita berjumpa untuk ai serahkan kad pada uolls by hands.....hehehehe





22 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

name sy adelah..

sy dok kat area KL je...
hehehe
TQ ea

Dia.Honey said...

sesamesss..nnt send ai alamat u ke or u nak jumpa f2f je ai nak pass kad?

e k i n ♥ y u s r i said...

pos pon boleh...
f2f pon boleh...
majlis awk katne?

Dia.Honey said...

kat gombak je

e k i n ♥ y u s r i said...

ooo..ok...
naseb bek dekat aje...

pos kat alamat ofis sy pon boleh

Nadya Zahid said...

tq darling..name saya ade di blog..tp i xtau bleh gi ke x ur wedding tu..coz ur wedding tu shari before my wedding..heheeheh :)

e k i n ♥ y u s r i said...

alamat opis sy

NURUL ASHIKIN BT JAMAL
Bahagian Khidmat Pengurusan,
tingkat 17, Menara MATRADE,
Jalan Khidmat Usaha,
Off Jalan Duta,50480
Kuala Lumpur

Dia.Honey said...

nad lalink....ai faham beb...

ekin : ohh dekat sekali hehehe u dok mana ek???

e k i n ♥ y u s r i said...

sy menyewa kat pantai dalam

Dia.Honey said...

itu sudah dekat ngan opiss ai...hehehee

e k i n ♥ y u s r i said...

hehehehe
klu nak jmpe boleh je
mengeratkan silaturahim sesame b2b
hehe

Dia.Honey said...

nnt kita deal

e k i n ♥ y u s r i said...

hehe
ok...

miss puteri said...

alamak, kita belum!!!!

puteri raifana bt ahmad zai

unit agronomi sawit felda agricultural services PPP Tun Razak 26400 Jengka Pahang

Dia.Honey said...

ok cik puteri...Noted

Miss Marea said...

nak jugak...hehehhee :)

Dia.Honey said...

psssttt nama u number 41 la marea

Miss Marea said...

hehehe..tak perasan.. :)

Hunny Kitty said...

hihihihii.....u kat KL kan??

ALoNa CintamaniszLite said...

eh..ada nama akak ke dlm list?? hehe..komen tang entry bawah..tak pasan ada nama akak dlm list..kehkeh..
Majlis hang kat Batu Caves akak tak dpt ler nk gi..tp kalo nk hantar kad gak...leh ler emel je kat cintamanisz@ymail.com takyah pos2. akak ok je kalo kad emel2 ni..hehe..

Hunny Kitty said...

oraitt nnt saye email....

frhna ! said...

singgah dari bloglist miss aynie . salam kenal ^^ jom singgah blog saye :) *num27*

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...