Thursday, April 14, 2011

:: Ibu Mertua Tak Jadi ku ::

Kejadian yang baru terjadi (ecehhhh macam laporan dari bilik berita terkini pulak)



Apabila IBU/EMAK/MAMA kepada Ex-Boyfriend korang CALL korang dan tanya

"Apasal korang CLASH dulu?"
"Kenapa tiba-tiba nak kawen?"
"Macamana boleh jatuh cinta dengan bakal suami"



WHY
WHY WHY WHY this and that.....

ape korang buat?

agak agak korang CUAK tak!?

***uolss wanna know one freaky things??? mak dia cakap....hari2 mak dia tengok w-card ai okkay...

>>> nantikan sambungan kisah ini di PART 2 nanti <<




12 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

owh..kisah benar ke ni??

Hunny Kitty said...

akak...mmg kisah benar..baru je jadik.....tunggu part two lak nak citer pasal ibu mertua tak jadik nih skit

elle's laaa~ said...

aiyaaa..... so, u ckp ape kat mak mentua tak jadi u tu .. hehe :))

Nadya Zahid said...

aiyooooooooooo

e k i n ♥ y u s r i said...

mcm2 dugaan ai nak kawin nie....

hr tue ex-gf die
skrg ex-bakal mentua ai plak
aiyoooo

Hunny Kitty said...

elle : ai ckp la yg sebenarnya....hehehehe

nad : yessss the real aiyoooooooooooooooo

"cikkin" said...

aigoo.gini pon ade ye..huhu..sabar ajelah ye dear..=)

Hunny Kitty said...

ada lah.....mmg ada dan berlaku...nangis2 ckp ngan ai kot

lovelyadibah said...

erk??mcm2:)

Hunny Kitty said...

ekin : tu la psal...penat dah badan nih....huhuhuhuhu

dba : welkam to my werlll

~mspija~ said...

ibu beliau sgt ralat sbb x dapek nk jadikan kamo menantu dia. hahaha. jwb ajelah .."kami da x de jodoh makcikkkkk,doakan kami bahagia yeeee"

Hunny Kitty said...

pija..nnt dia call lagik skalik ai akan ckp cenggitu hehe tak terpikir pulak semalam....haa...tau tak my mom suh jawap lebeh kurang mcm u la nnt...hehehe my mom siap bagi skrip 'wlaupun hunny tak dapat jadi menantu mama...honey tetap leh jadik anak mama...hehehehe'

leh tak my mom?

Top Post