Thursday, April 14, 2011

:: Ibu Mertua Tak Jadi ku ::

Kejadian yang baru terjadi (ecehhhh macam laporan dari bilik berita terkini pulak)



Apabila IBU/EMAK/MAMA kepada Ex-Boyfriend korang CALL korang dan tanya

"Apasal korang CLASH dulu?"
"Kenapa tiba-tiba nak kawen?"
"Macamana boleh jatuh cinta dengan bakal suami"



WHY
WHY WHY WHY this and that.....

ape korang buat?

agak agak korang CUAK tak!?

***uolss wanna know one freaky things??? mak dia cakap....hari2 mak dia tengok w-card ai okkay...

>>> nantikan sambungan kisah ini di PART 2 nanti <<




12 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

owh..kisah benar ke ni??

Hunny Kitty said...

akak...mmg kisah benar..baru je jadik.....tunggu part two lak nak citer pasal ibu mertua tak jadik nih skit

elle's laaa~ said...

aiyaaa..... so, u ckp ape kat mak mentua tak jadi u tu .. hehe :))

Nadya Zahid said...

aiyooooooooooo

e k i n ♥ y u s r i said...

mcm2 dugaan ai nak kawin nie....

hr tue ex-gf die
skrg ex-bakal mentua ai plak
aiyoooo

Hunny Kitty said...

elle : ai ckp la yg sebenarnya....hehehehe

nad : yessss the real aiyoooooooooooooooo

"cikkin" said...

aigoo.gini pon ade ye..huhu..sabar ajelah ye dear..=)

Hunny Kitty said...

ada lah.....mmg ada dan berlaku...nangis2 ckp ngan ai kot

lovelyadibah said...

erk??mcm2:)

Hunny Kitty said...

ekin : tu la psal...penat dah badan nih....huhuhuhuhu

dba : welkam to my werlll

~mspija~ said...

ibu beliau sgt ralat sbb x dapek nk jadikan kamo menantu dia. hahaha. jwb ajelah .."kami da x de jodoh makcikkkkk,doakan kami bahagia yeeee"

Hunny Kitty said...

pija..nnt dia call lagik skalik ai akan ckp cenggitu hehe tak terpikir pulak semalam....haa...tau tak my mom suh jawap lebeh kurang mcm u la nnt...hehehe my mom siap bagi skrip 'wlaupun hunny tak dapat jadi menantu mama...honey tetap leh jadik anak mama...hehehehe'

leh tak my mom?

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...