Friday, April 8, 2011

:: Pelamin Anganku Lagi::



Sedangkan lidah lagi terGEGET inikan pula suami isteri......
Tinggal lagik 20 hari je kan?? ayyokkkkk bukan lama sangat dah pun 20 hari tu...

Kad Kad semua masih dalam edaran...fuh!! berpeluh nak menulis....sedara mara kawan kawan...huhu


Malam tadik pegi settlekan hal yang patut dengan Kak Mimie. Bincang pasal pelamin. Bincang pasal baju, bincang pasal kasut tudung bla bla bla sambil bergossip gossipan..hahaha terbaik lah!!!!

Habis segala baju tudung selendang kasut aku angkut pegi butik Kak Mimie semalam. Last last terjebak nak jahit manik kat baju nikah...hahahha!!! pegi untuk urusan lain..jadik urusan lain pulakkkkkk.....

So lepas bincang nak tema cenggna semua. dah lukis-lukis lakar-lakar...hopefully menjadilah PELAMIN ANGANKU itu....

sampaikan ARCH pun aku yg nak designkan hehehhehe lawak betul pengantin macam aku ni..mintak mintaklah kak Mimie tak panas hati dengan permintaan karut marut aku tu!!!!! :P

Baju kasut apa nak pakai pun dah decide. tinggal skang issue HandB aku je..aku betul betul sangat nak HandB macam yang aku anganangankan selama ini....dapat ke tidak agaknya entah..sebab macam kesuntukkan masa sesangat nih!!!



Baju my Incik Pinky pun dah decide dah...tanpa dia hadir HANYA BERWAKILKAN SEPASANG baju melayu lama...(asishhhh terCAPS lock lak..malas nak undo hahahah)

ape lagik ek?

haaaa tadi Mr Wong call..cakap nak jumpa..dia dah ada kat opis aku la kononnyer...then aku pun tunggu la..tapi lepas tu aku ada kije lak..maka tak jadik la jumpa dia...woooooo ada sebab kenapa TAK JADIK JUMPA...jeng2






and Oooo Emmmm Geeeeeeeeeeeeee ngah gugle gugle jumpa ni!!!



tapi macam bday party la pulakkkkk


jap jap nak pengsan jap...........

2 comments:

farahfatihah said...

a'ah betul-betul..t org igt sambut bday party sekali hehehe

Hunny Kitty said...

haha tau tak pe :P

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...