Tuesday, April 19, 2011

:: Sepuluh Budak Hitam ::








hahahaha..this morning i hand over my W-Day card to my Ex-Bos...dia pun was like...
'who's getting married this time?'
ai senyum je...pandang dia. Dia pun dengan segera membuka sampul....
Terus dia bulatkan mata...
dia pandang ai....ai cakap kat dia 'who else???' ai senyum
'you getting married???? YOU...getting married....hurmmm' ye ..dia tak percaya yang ai nak kawen...
'God!!! YOU ARE getting married....'
'Yes, i am ..Kabeer..'
'When?'
'Next week?!!'
'Oh..Geeeee'

hahahhahahaha...ai gelak. Dia pandang ai lagik.
'Macamana korang jumpa? Autoshow???' dia lak gelak.

Yeap...dia adalah antara manusia manusia yang tak percaya yang ai bakal end up my SINGLE MINGLE JINGLE HUGA HUGA HEMO HEMO LIFE! Yup..dulu...dulu ai memang agak tidak terkawal. Nightlife adalah every night untuk ai. Ai suka keluar n have a fun time ngan member2 tak kira hari dan waktu. I love my freedom. Tapi dah sampai masanya..i have fun life ngan someone yang akan jaga ai for the rest of my life.

So..kepada mereka2 yang tak percaya...silalah percaya..

THIS women...is GETTING MARIED!!! BooooYAH!



6 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,mesti x sbrkan??
hehehe

Hunny Kitty said...

huhuhuhu...tak tau la nak kata cenggane

K.I.N.A said...

haha..10 budak hitam..nk dekat da!!!

Hunny Kitty said...

haah 10 budak hitam main panjat2 satu jatuh longkang tinggal lagik 9

~ NANA ~ said...

alaaa knp budak hitam??? 10 budak putih la...ngeee~

eh2 beshnye dah dekat :P
i dtg wedding u nnti, insyaAllah kalo takde aral melintang :)

Hunny Kitty said...

datang....jangan tak datang nana...hehe hitam la sbb ai hitam kot

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...