Monday, April 18, 2011

:: Teaser - Kasut Resepsi Gombak ::

Last week i'd been under a loads of stress...memang tahap stress hampir tertinggi rasanya..ngan preparation yang dah tunggang langgang...

- bilik tak habis kemas
- kad belum habis edar
- signboard tunjuk arah belum buat
- baju nikah/reception belum pegi last fitting
- prop untuk pelamin belum complete
- urusan makan minum - i dun have a clue because ayah still warded..nak tanya mcm tak besh je sebab ayah sakit takkan sebuk2 nak tanya pasal kenduri
- text untuk DJ merangkap tukang cakap belum finalize
- lagu2 untuk playlist belum compile...

dan macam macam lagi ada!

Ya Allah..permudahkanlah urusanku..Amin










Semalam ( Ahad ) sebelum pegi hospital..keluar sekejap pagi2 buta pegi JJ ..beli makanan untuk bawak ke hospital n sempat jugak tinjau2 kasut terakhir untuk majlis resepsi kat Gombak nanti..

Agak agak uolls....yang mana satu kasut yang telah terpilih?? hik hik hik






jawapannya??

JENG











JENG


















JENGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG






tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~

11 comments:

~ NANA ~ said...

i rse mcm pic no.2 tu je :P

btw i baru dpt ur kad tadi...tq yer comel :)

cheQmOomOo said...

ceh..sj jek..

da dpt kad jgk :)

Hunny Kitty said...

hahahahha.....gambar yg sebenar akan keluar masa hari nikah...auto post je..tunggu ye... :P

Hunny Kitty said...

nana : jeng3..tungguuuuuuuuuuuuu

sk said...

hopefully ur dad gonna recover soon. jgn stress2 okay! :)

Hunny Kitty said...

trimas SK

NUR AYNIE said...

yang no 2 tu cun~~~ hihiih

e k i n ♥ y u s r i said...

mesti yg lip lap tuekan?
hehe

Hunny Kitty said...

aynie : hehehehehhe mmg lawa...

ekin : jeng3....tungguuuuuu 29.04.2011 nyer entry pasal kasut ni nnt

cikbedahlaser said...

kompom bukan kad yg dlm list tu.. hahahhahahaha

ehh dear.. good luck okeh.. selamat menempuh alam baru.. toleransi amat penting. okeh?? waa best nye nak kawin.. terus rasa nk kawin lg.. adoii la

Hunny Kitty said...

sabo je la cik bedah ni tauuu awww...eh jemput dtgggg

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...