Sunday, April 10, 2011

:: Kita Bako je! - Entry separa EMO ::


apekah sebenarnya yang cuba di sampaikan????

a) percubaan berbaik-baik?
b) percubaan MEMANASKAN LINE?
c) percubaan saje nak test kalau kalau Incik Pinky bagi respon kat dia?
d) desperado?

atau.....?






aku sendiri tak tau kenapa tetibe ada percubaan sebegini. Well...TAK MASUK AKAL langsung leh tiba tiba nak TERJUMPA lak dekat dekat time aku nak kawen nih,,,melainkan binatang di atas di SIMPAN KEMAS RAPI DI DALAM KOTAK kan? kan kan???? ..mengingatkan la...ternampak la...lempang aku..ko nak?

yang penting bukan salah ai ye......Incik Pinky yang datang carik ai....and u shud know and realize what you have done before..to him and to ME yang barely know u..(AKU KENAI KO KE?? MACAM TAK JE!)

trimas la atas doa anda itu..harapnya ikhlas la ye..............
dan serasa aku anda tidak lagi layak di panggil Nora Danish walaupun Nora Danish Berpuaka......geli pulak rasanya belakang lutut aku nih!!! hahahhahahaha....

akhir kata..BEST WOMAN WIN! and I'd done my PART! Ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee~


p palang s : wahai EX EX sekalian alam ...hormatilah keputusan kami berdua...trimas



**yg ai rasa nak marah tu sebab kenapa rantai yang ai pakai sekarang ni lebeh kurang je bentuk cenngini walaupun rantai ai lagik besar?! WHY!?


Aku cinta dia

Aku sayang sama dia

Ku harap kau mengerti

Tentang perasaanku
Sungguh ku mencintanya




Jangan ganggu pacarku

Jangan rayu pacarku

Bila kau memang sahabatku
Jangan ganggu pacarku
Jangan sentuh pacarku
Nanti aku jadi cemburu



Jangan kau mencoba

Mendekati pacarku

Ku mohon kau menjauh
Agar tak bisa ganggu
Pacarku yang kau mau

7 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ishk....
memg ade pompuan cmnie...
so ai kne sbrlah
dugaan nak kawin nie ai...

yg pntg en.pinky ai dah pilih ai...
die tau ai adalh yg the best!!!
hehehe

Hunny Kitty said...

tak de la...sakit hati sungguh....tetibe dia leh post 'mintak2 si dia terbaca la ternampak gambar la'

post lagu - kenapa kita harus berpisah la..

then pegi gebang citer hape tak kat member3

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin benci pompuan cm2..
desperate kot
miang sgt

Nadya Zahid said...

sabar sweatie......best woman wins yo!heheehehehe

VFN said...

apsal puaka tu nak cari pasal?
harap2 aku tak jumpa dia masa kenduri kau..

Hunny Kitty said...

ekin..mmg miang..jantan silih berganti..tapi semua tak steady semua jenis wat geli2...dalam satu masa leh ada 4-5 guy...sangat tak masuk akal...

nadya...trimas..besh dapat citer2 ngan u..we shud hangout somewhere tepi laut ke ape ke sambil baring2 citer2...best tak idea ai?? :P

Hunny Kitty said...

Vin...mana la aku tau apsal dia carik pasal...gatal pepet kot!! saje nak bakar line aku..apsal dulu2 tak nak terjumpa2 skang baru nak jumpa la ape la....siap niat di hati suh incik pinky nampak lak tu gambar tu sangat butho okkay!

berani dia dtg majlis aku? ade aku jemput dia? aku dah cakap kat adik2 aku smalam....aku akan edar gambar dia kat badang2 aku...nampak aje HALAU! sebab aku tak suke...kalau lepas jugak...dia dtg kat aku..mmg malang la nasib dia hari tu~ (bridezilla mode turn on)

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...