Tuesday, April 12, 2011

:: Cerita - Hujung Minggu ::


Rangkuman peristiwa hujung minggu...
This week mungkin minggu tak sehat..my Dad still demam..ai demam on off on off...haishhh..sangat tak besh okkay..dah nak majlis nih..semua penyakit nak datang...
semalam jatuh tergolek tepi jalan raya masa nak pegi beli kasut kat SoGo..tu la pakai lagik selepar orang lain..kan dah jatuh!! demmit sungguh!!!!! (tapi kasut tak dapat pun!!!!)


Hari Jumaat...balik kije besiap pegi shopping kat Japan Fair kat ISetan KLCC..
niat di hati nak carik prop untuk my Wedding kat Sanrio...tapi dapat prop untuk my KureSya la pulak...
Selain dari menghabiskan duit kat Japan Food Fair....


dan terjumpa adik beradik HADA LABO??



hari Sabtu yang mendung...dalam keadaan dan jadual yang PACKED ai pegi memeriahkan majlis member ai..Incik Fozie Gino..lawa keta penantin dia!!! Tahniah FG semoga kekal pai syurga...

 
Lepas dari tu balik terus cuci KureSya sebab malam ada show Off kat Kelab Lumba Kuda,The Mines sempena pembukaan track drift Tengku Jan...wiwittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt






balik time tu dah dekat kul 3 pagi....balik umh terus tido sebab esoknya nak bangkit awal nak pegi kenduri Puan Elya Jonaidy!!!


Pagi bangkit..tulis kad kawen untuk member2 BBF ..lepas tu pegi saloon jap..pegi amik Cik Nadya Zahid. Sementara tunggu Cik Nadya ....amik2 gambar lalink kesayangan ai dulu..hik2 macam kat jepun lak rasanya..apsal la bunga tu tak PINK?!







Sampai kat kenduri Puan Elya ai berkenal kenalan la ngan member2 BBF..lemaklum la 1st time ni jumpe derang semua nih!! meriah beb meriah...!! hik hik hik....suke la sama korang...maaf la gambar tak de lak..kamera tak canggih nnt cedok kat gambar Cik Lyana..tunggu Cik Lyana up je la! (trimas t Cik Lyana kadik curik gambar)









Balik dari sana..lepas anta Cik Nadya, terus balik umah tukar keta pegi shopping lak. Konon nak carik kasut resepsi...lepas peristiwa terjatuh tergelincir tepi jalan raya...lutut bengkak n luka. Pegi SoGo..kasut tak jumpa...tapi jumpa hadiah untuk Incik Pinky for batal air sembahyang nanti!!! Hehehehehehe.........cantik woo ...ai sampai kompius kompius nak beli jam yang mana..sampai terpaksa ugut abam kat kedai jam tu...suh dia yang pilih yang mana dia berkenan! hahahahahha..mata lelaki ngan mata pompuan ni lain...



Sampai rumah kul 830malam...lepak jap...bertengkar jap lepas tu TIDO!

hari ni sampai opis badan dah rasa tak sedap. fLU menyerang...rasa tak nak buat kije sebab hidung tersumbat....Sekian!









4 comments:

IFA Athirah said...

whoa!!dasat tol lampu2 dlm bonet kete tu http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Hunny Kitty said...

hehehehehe

Hidayati Farhan said...

wahhh, sgt kagum dgn keta kamu okeh. hehe. saya nk gi wedding kamu, tp cam segan sbb x kenal sesapa lagi. huuu :)

Hunny Kitty said...

terima kasih....keta biasa biasa aje....huhuhuhuhuhuhu....alahh datang je la.tak yah malu2

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...