Friday, April 1, 2011

:: Sneak Peak : Baju Nikah ::

Korang tau tak betapa susah sebenarnya nak merealisasikan DREAM WEDDING?!!!
Memang tak terhingga payahnya kalau TAK ADA ORANG SPONSER!
Ai masih ingat lagi beberapa tahun lepas ai tulis pasal DREAM WEDDING kat blog Friendster ai....masa tu la...tapi rasanya akibat kesuntukan masa..dan kita tak boleh nak buat semua orang ikoot cakap kita dan jugak tak semua yang kita nak dapat...so i change the PLAN.....ini pun berusaha keras nak buat at least apa yang ai nak menjadilah jugak...

And i know tak semua yang kita rancang tu akan jadik sebenarnya but ai akan berusaha towards it..to make my wedding seperti my dream wedding or at least 80% pun dah mencukupi.....

Malam tadik call Aunty Anne...dengan segera aunty Anne bitau baju dah siap!!!YEYYYYYYYYYY dengan segera jugak ai start my cute lil car pegi rumah aunty Anne. Sampai kat umah aunty Anne dia dah siap2 bukak pintu pagar rumah dia dah....senyum senyum simpul dari jauh..

ai sampai je kat pintu pagar dia ai cakap la...'Hello Aunty..' nak tau aunty Anne jawap apa??
"Hello..Hello Kitty!!!" ..saboje la ai ngan orang tua nih!!!

Lepas tu masuk rumah dia...tengok baju jap rasa macam teruja nak pakai. Terus aunty Anne suh cuba...dia cakap nnt kalau ada macam tak kene dia leh betulkan...ai memang dah tak menyempat-nyempat..terus pakai...PERGHHHH..ngam seyyyyy ngam..cutting very NICEEEE!!!! tak ada apa yang nak diperbetulkan pun!!!!

Lepas bayar..terus balik rumah...pakai sekali lagik...tapi tu la...
MATA ORANG TUA ngan MATA orang muda ni lain skit...so kene la POTPET POTPET dengar je la ye.....

tu je la kot....tak nak imbas bab kene bebel....kang hilang MOOD!

oklah ....enjoy la the picture!









dan lepas je ai tulis entry ni ai gado besar ngan Incik Pinky...dah la malas nak pikir rasa nak nanges je nih...BYE!

12 comments:

Red said...

lempang je mail tu..hahahaa

Dia.Honey said...

lempang? tolonglah lempangkan..(sape lak Red nih?)

e k i n ♥ y u s r i said...

x nmpk pon pic tue...
hehehe
nak tgk

Nadya Zahid said...

beb...bestnyeeeeee
heheheehehe, xsbr nak pakai kan?
i punye kne besarkan lagi..uwaaaaaa..harap2 muat la...
apsal u kene bebel?heehheeh
cantik je i nampak baju u...

Dia.Honey said...

nad..trimas...besarkan kenapa baju u yunk?
ai kene bebel sebab baju tu lengan dia jarang....huhuuhuhu

Dia.Honey said...

ekin : ade je tuhhhh

"cikkin" said...

bestnye..bj cikkin da siap..tp x g cub lg..ah..nerves..huhu..=)

Dia.Honey said...

ada lagik 28 hari kot cik kin....kalao tak siap..pengsan ai

elle's laaa~ said...

wuwuwuwuwu....... mesti tantek kan u pakai... wahhhh!!! bilo baju nikah ai nak siap ni.... **taksabo** haha

Dia.Honey said...

mesti la tantekkkk n katek jugek hahhahaha....baju u dah tempah ke belom?

puteraduyong said...

wah...slamat bernikah...best tu...

Dia.Honey said...

tq tq2

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...