Friday, April 1, 2011

:: Sneak Peak : Baju Nikah ::

Korang tau tak betapa susah sebenarnya nak merealisasikan DREAM WEDDING?!!!
Memang tak terhingga payahnya kalau TAK ADA ORANG SPONSER!
Ai masih ingat lagi beberapa tahun lepas ai tulis pasal DREAM WEDDING kat blog Friendster ai....masa tu la...tapi rasanya akibat kesuntukan masa..dan kita tak boleh nak buat semua orang ikoot cakap kita dan jugak tak semua yang kita nak dapat...so i change the PLAN.....ini pun berusaha keras nak buat at least apa yang ai nak menjadilah jugak...

And i know tak semua yang kita rancang tu akan jadik sebenarnya but ai akan berusaha towards it..to make my wedding seperti my dream wedding or at least 80% pun dah mencukupi.....

Malam tadik call Aunty Anne...dengan segera aunty Anne bitau baju dah siap!!!YEYYYYYYYYYY dengan segera jugak ai start my cute lil car pegi rumah aunty Anne. Sampai kat umah aunty Anne dia dah siap2 bukak pintu pagar rumah dia dah....senyum senyum simpul dari jauh..

ai sampai je kat pintu pagar dia ai cakap la...'Hello Aunty..' nak tau aunty Anne jawap apa??
"Hello..Hello Kitty!!!" ..saboje la ai ngan orang tua nih!!!

Lepas tu masuk rumah dia...tengok baju jap rasa macam teruja nak pakai. Terus aunty Anne suh cuba...dia cakap nnt kalau ada macam tak kene dia leh betulkan...ai memang dah tak menyempat-nyempat..terus pakai...PERGHHHH..ngam seyyyyy ngam..cutting very NICEEEE!!!! tak ada apa yang nak diperbetulkan pun!!!!

Lepas bayar..terus balik rumah...pakai sekali lagik...tapi tu la...
MATA ORANG TUA ngan MATA orang muda ni lain skit...so kene la POTPET POTPET dengar je la ye.....

tu je la kot....tak nak imbas bab kene bebel....kang hilang MOOD!

oklah ....enjoy la the picture!









dan lepas je ai tulis entry ni ai gado besar ngan Incik Pinky...dah la malas nak pikir rasa nak nanges je nih...BYE!

12 comments:

  1. lempang je mail tu..hahahaa

    ReplyDelete
  2. lempang? tolonglah lempangkan..(sape lak Red nih?)

    ReplyDelete
  3. x nmpk pon pic tue...
    hehehe
    nak tgk

    ReplyDelete
  4. beb...bestnyeeeeee
    heheheehehe, xsbr nak pakai kan?
    i punye kne besarkan lagi..uwaaaaaa..harap2 muat la...
    apsal u kene bebel?heehheeh
    cantik je i nampak baju u...

    ReplyDelete
  5. nad..trimas...besarkan kenapa baju u yunk?
    ai kene bebel sebab baju tu lengan dia jarang....huhuuhuhu

    ReplyDelete
  6. bestnye..bj cikkin da siap..tp x g cub lg..ah..nerves..huhu..=)

    ReplyDelete
  7. ada lagik 28 hari kot cik kin....kalao tak siap..pengsan ai

    ReplyDelete
  8. wuwuwuwuwu....... mesti tantek kan u pakai... wahhhh!!! bilo baju nikah ai nak siap ni.... **taksabo** haha

    ReplyDelete
  9. mesti la tantekkkk n katek jugek hahhahaha....baju u dah tempah ke belom?

    ReplyDelete
  10. wah...slamat bernikah...best tu...

    ReplyDelete

komen yang murni-murni sudah, selebihnya SPAM!

Top Post