Tuesday, April 5, 2011

:: SSF Event - Mid Valley ::


My Lovely B2B and BBF ...SSF ada buat event kat MID VALLEY dari 7 April - 10 April 2011 ..sesape yang carik barang tak jumpa barang nak beli barang..boleh la TERJAH kat sini..sambil sambil tu leh beli barang kat MID VALLEY!!!

Jumpa anda di sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



**Coming up in next entry....Review Kad Kahwin and DIY Kasut Majlis Sambut Menantu!!!**

12 comments:

cheQmOomOo said...

cam besh :)

Dia.Honey said...

harus la best kalau bertemu ngan yang berkenan di hati.....

cheQmOomOo said...

btol2 :)

Dia.Honey said...

pegi tak???

cheQmOomOo said...

insyALLAH kena tnye en.t dlu..sbb plan nk kuar celebrate, cuma xtau katne?

Dia.Honey said...

tak tau kat ne nak celebrate ke tak tau mid valley kat mana? atau tak tau lokasi dalam mid valley tu kat mana?

exibition hall ni kat tingkat atas kat food court

cheQmOomOo said...

hahaha sory2..org ni mmg ade prob ngn ayt :))
xtau dia nk bwk g mn..
tau midv katne..n hall tu bley bjet sbb mcm slalu tgk pameran kat situ..

Dia.Honey said...

ohh skang barulah paham hehehehe

cheQmOomOo said...

ngeee :D

slmt shopping yek if g ;)

elle's laaa~ said...

wahh... best nyaaaa..... nk pegi.. ta[i jauh la pulak .. :(

Dia.Honey said...

CheqMoo : tak tau lagik nak p ke tak sebab nak p masjid india sebenarnya

Elle : pulak dahhhh

cheQmOomOo said...

gigih la bershopping :))

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...