Monday, July 18, 2011

:: Review : Hotel Maluri Part 2::

ini adalah kesimanbungan dari entry yang INI


well..again i would to say thanks to Miss Hana and her Mother for the wedding pwesent!!!

tu hari ai janji nak letak review bergambar tapi lupa lak..so now ai mempersembahkan kat uolls gambar poyo2 ai sebab ai cantik berposing2 dalam Hotel Maluri yang COOL itu okkay!!!!

enjoy and happy cuci mataing!! hahahahahhaa





this is how it looks from the outside.................




inside .... cool super large ikan koi(s) - i like it!!!!
cool staffs!! sangat peramah.....tapi the chinese guy yg i citer tu not in the picture lak..




menuju ke arah bilik....dun ask why we are wearing all white..baru balik photosut kot!!!! hahahhaha



ok.....jika anda perhatikan kat sebelah ai tuh leh nampak KL jugak ye.trimassss


kitaorg kat luar suite kayangan......haaaa yg terang benderang tu actually leh nampak pemandangan KL!!!


ok...puteri duyung ngah bersantai pantai di atas katil yg harummmmmm



luas kan? kan ? kan?? sangatlah luas....korang nak main kejar2 pun boleh kat dalam bilik nihhhh (hehe owner hotel sila jgn marah ai) - abaikan awek baju biru tu...dia bodigad kitaorg masa checkin tu je....


classic...buaian kayu dekat ngan swimming pool . terasa macam dok kat umah je~


the swimming pool.......








us....inside the room.atas katil (sorry la gambar bunga tabur2 ngan cengeklat tu tak sempat nak amik.....hubby ai dah rembat awal2)


the LOVELY bathroom!!!!!



muka awek gatai amik gambo dalam bathroom (gambar dalam jakuzi tak leh tunjuk la.....hahah)


i love EVERYTHING yg ada dalam bathroom Kayangan Suite ni!!!

ok...bersambung di episode seterusnya....episode DINNER kitaorg yg hanya ada KITAORG je! (out of all ppl yg menginap kat hotel tu)





4 comments:

Fariza said...

syoknya.
teringat lg.
sy selalu tumpang solat di hotel maluri dulu kerja di kwsn sana. hik3.

Hunny Kitty said...

oh ye ke??? staff derang tak sombong kan? ehh skang u kije mana?

UyaRayza said...

wahhhhhhhhhhh bestnye heeheh..nk try ble? kena tunggu kawen cepat2 nie hehehe

Hunny Kitty said...

sila2 cepattttttt

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...