Tuesday, July 26, 2011

:: Sini ada Hantu 2 ::



korang nak tau kan ape jadik kat my BFF? ini sambungannya....
Dia pun balik la macam biasa. Memandu macam biasa. Di jalan raya yang biasa untuk balik ke rumah dia. Jalan mana? JALAN GASING. sedang dia syok22 drive tetibe....dia nampak macam ada ular yang sangat besar kat tengah jalan raya tuh...menuju ke arah keretanya! Dia pun brek la!!!!! sebaik je dia brek...ular tu PUP!!!! hilang!!! dia tengok kiri kanan depan belakang jalan sunyi n gelap...tak ada sebijik kereta atau motor melainkan kereta dia je semata-mata. dia dah tak sedap hati dia balik.

Dia pun citer la kat ai. Dalam dua minggu lepas member rumah dia lalu jalan yang sama tempat yang sama terlanggar ular..n demam seminggu. Pegi berubat kat sorang ustaz nih. Dan menurut ustaz nih ular tu 'ada isi'.

Ai dah tinjau2 jugak kawasan tu. Maybe sebab kawasan tu yang ada kuil dsb kot jadikan kawasan tu macam kurang sesway nak di lalui waktu yang salah. Menurut kawan ai tu jugak kawasan tu memang kawasan kemalangan...huihhh........

begitulah citernyer. Buat bahan bacaan di hari yang boring ni dengan tak de IDEA n MOOD nak update blog. Lagi baik citer pasal hantu! hahahhahahahaaa.....

sekian la!


7 comments:

Renee Meow said...

scary kot jumpe ular besar.. huhu.. tatapi u camne lak kat umah tu?? mak lang x kacau ker??

Hunny Kitty said...

dia dok luar je..dia tak leh masuk rumah....dia takat kaco2 budak2 kat luar...tu je...

e.t.t.y said...

seram okay!!!!! lagi lagi time ular nk serang kereta tu.....

Ms. Fiena said...

weyyyy jalan gasing pj ke... umah aku tuhhhhhh.. hahahah

Hunny Kitty said...

etty...seram n terkejut la kott lalao dah ulo tu besar n panjang....elokkkk je zigzagzigzag datang ke kereta.....


fiena...yupp jalan pisang PJ

Ms. Fiena said...

jalan pisang???

Hunny Kitty said...

adohhh nokkk....sorry la mak mamun japppp.....gasing!! hahahahha pisang lakkkkk

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...