Friday, June 3, 2011

:: Review : Hotel Maluri ::

Hotel Maluri...
Trimas to Miss Hana and Mother yang sponser 2 days 1 night stay at Hotel Maluri.
Kami dapat bridal suite/Kayangan Suite..
besh okkay walaupun dalam KL.

ada jakuzi...at the top of the hotel ..leh tengok seluruh pemandangan KL!
bilik sangat luas..leh main golek2 kat dalam bilik. servis superb!! ada wi-fi...TV besar..katil besar n sangat comfy...bilik air mmg sangat bersih n nice!!

makan sedap sedap belaka!
tak tau nak kata ape...pendek dan panjang kata memang berbaloi baloi!!!!

memula sampai kami di sambut oleh seorang chinese guy yang ai lupa nama dia...dia sangat peramah dan peramah sangat!! dia tunjukkan bilik n terangkan pasal our stay kat sana walaupun tak la sampai 3 hari...

masuk bilik..sangat kemas dan wangi...sempat lagik la bergambar kat dalam bilik...dalam bilik air..hahahhaha..sejurus lepas 30 minit check in kami keluar sebab nak hantar my sis balik nilai...bila kami balik what a suprise!!! atas katil siap ada bunga n chocolate...maybe tadi sebelum kami masuk dia tak sempat nak letak ..so derang qada' letak bunga n chocolate tu....!!! WOW!!


malam...tepat kul 9 malam..tepon bilik berbunyi. My Incik Pinky angkat phone. The guy on the phone says that we have to go down for dinner. Kami pun turun untuk dinner...what a romantic site!!! meja untuk dua orang...beside the swimming pool. A dimmed light and the most important thing...JUST TWO OF US!!! kami di layan mcm anak raja la jugak. sampai je berderet waiter n waitress tunggu siapkan meja..angkat makanan & minum. Siap ada orang masuk derang suh pegi makan kat another side of the restaurant..cos kawasan pool tu di reserved untuk kitaorang je...hahaha macam melampau tak citer nih? sangat melampau okkay...kami makan steamboat yang sangat sedap!!!! sampai rasa nak muntah dalam kolam renang tu!!! jawapnya memang makan tak habis la! berbaloi..kalau kene bayar pun cos the steamboat dalam RM28 per pax! makan sampai koma...!!

lepas dari dinner kami berdua lepak2 kat kawasan hotel....nice night..nice place..sangat comfy...siap sempat berendam dalam jakuzi yang berbunga2 tu...hehehehehe...

so recomended kalau nak dok saje2 or nak pegi makan2 memang sangat recomended!!!

to Hana...kak Hani tolong marketkan hotel Hana kat sini nih...ada tak lagik ape2 complimentary? hahahahhahahaha


..tunggu review part 2 siap gambar lagik!

2 comments:

~ NANA ~ said...

jakuzi tu yg besh :P

Hunny Kitty said...

tau tak pe..mmg besh...

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...