Tuesday, July 19, 2011

:: Review : Hotel Maluri Part 3::

sambungan dari entry yg INI (part 1)& yang INI (part 2)



....malam tu kan mamat kat kaunter tu call ingatkan kitaorg untuk bersiap for our dinner....A steamboat dinner makan sampai koma!!!!



semua sudah di dalam....tak sempat nak amik gambar sebelom di rendam....lapar bebeno!!!




me.....the dinner...the pool...and me and us ONLY!!!!



hubby kaver2 malu....tak nak pandang camera ..katanya 'honey bukan leh percaya...semua da upload kat internet tu nanti!'



my drink...PINKY WINKY sumthing2 lupa dah namanya....sedap gilossss sape suke masammasam manis....ni la dia yg best!!








my hubby's drink...chocolate bla bla bla.....dia ckp one shot pun sanggup sebab best!


lepas tu makanan pun tak habis sebab banyak sangat!! portion bagi kitaorang makan macam bagi 6 org makan!!! bila tanya how much kalau biasanya rege nyer (cos kitaorg makan free je sebab Hana n Mak dia belanja) dia cakap rm28/pax......berbaloi ok!!!!

*berangan bulan puasa leh la berbuka kat sini*


and again...trimas Hana & Mother
this review is written by me especially for u gals!!!

me n my hubby sangat2 berterima kasih.........xoxo




6 comments:

.:shura shushi:. said...

r0mantiknye dinner berdua..

sweett!

Hunny Kitty said...

mmg romantik n besh....siap ada dayang2 n duyung2 yg melayan tuh hahahaha

K.I.N.A said...

RM28/pax?? memang berbaloi!

Hunny Kitty said...

yupp nk tunggu bbq deal dia lak.....steamboat dia mmg sedapppp......

UyaRayza said...

nk steamboattttttttttttt....sedapnyeee..nk p la heheh

Hunny Kitty said...

sila uya sila~

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...