Thursday, July 14, 2011

:: JOB - Sticker Body ::




korang dah tengok gambar kereta di atas???
jangan terkejut if ai bagitau kereta itu milik seorang MAK CIK yang ada nak 3 yang mana anak paling besar dia if tak silap baru darjah 3!!!!!

dasyat kan? mak cik pun dah pandai modified kereta!!!!!!!!!!

ape cer ngan keta ni??

cenggini...mak cik ni selalu usya KureSya...last2 dia berkenan n beli seekor kancil untuk di modified and bagi job re-branding kereta tu kat kami suamiIsteri...so kami mulakan projek ini dengan mendesignkan stiker kereta mak cik ini....




contoh stiker di letakkan pada TiTi


kita tengok la yg mana menjadi ek...sebab mak cik ni nak ada hello kitty sekor je...tapi ai pepandai la pulak letak bunge...ngan tulisan tu..


lepas ni kalau korang rasa macam nak tempah stiker body ke hape ke...sila la contact ai ye....ngeeeeee...



tata!!!!!

9 comments:

tqahmisdar said...

i pernah jumpa myvi, satu body ada byk sgt hello kitty dia...comel!

Hunny Kitty said...

pink? KL/Selangor area ke? kemungkinan besar bff ai tu kiko namanya....hehehehe

KAMIHIDUP said...

wah, kak kenal dengan big daddy malaysia?

Hunny Kitty said...

KH : ermmmm tak kenal....

Linda Yusoff said...

ai suka garfield..agak2 boleh tak? ;p

amy fahmi said...

dulu-dulu maa beli kereta i request pink pun my mom x bagi.nak tampal sticker lagi laa tak dapek. sobsss

Hunny Kitty said...

boleh je....u seyes nak buat ke?

KAMIHIDUP said...

kenal dengan ratu suki melaka? kereta suki dari kereta ganazzz. :)

Hunny Kitty said...

tu tau..hehehehee

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...