Tuesday, July 12, 2011

:: SEGMEN KENALI BLOGGER SPORTING ::



mempersembahkan





Cara-cara nak sertai segmen ni :
  1. Buat entri bertajuk "SEGMEN KENALI BLOGGER SPORTING"
  2. Masukkan header Tia dan linkkan ke sini : BLOG TIA
  3. Dalam entri sertakan jawapan kepada soalan-soalan ini :

  • Jantina > Wanita
  • Umur > 25++
  • Status (Bujang, Bertunang, Berkahwin atau yang sewaktu dengannya)
  • Tempat tinggal > Kuala Lumpur kadang2 Perak


    4.  Lepas entri dah siap, tinggalkan URL entri tu di kotak komen BLOG TIA
    5.  Segmen ditutup bila sudah mencapai 150 penyertaan..



6 comments:

Langley said...

Happy Wordless Wednesday. http://heartsinfurcoats.blogspot.com/

Hunny Kitty said...

thanks for visiting

Ms. Fiena said...

sya bukan keje kat menara TM bangsar kan?. tunang i kate slalu nmpk keta kancil hello kitty kat parking.

Hunny Kitty said...

fiena...bukan kancil la kelisa (kureSya)....huhuuhuhu~

mesti dia tak perasan kelisa ke kancil kan? hahah sebab kelisa ai mmg dah tak rupa kelisa... :P

kalau dia nampak kancil...maksudnya org lain or kereta hubby ai...tapi kereta tu dah juai setahun dah

Ini Kisah Tia said...

terima kasih kak sebab join . perhhh , zone hello kitty ?? huhuu

Hunny Kitty said...

ada kategori tu ke??? ngat u nak letak kat zone kawen3 hahahahaha

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...