Wednesday, July 6, 2011

:: Fatin Liyana & My Hello Kitty Car (TiTi) ::

ini cerita lama 18/05/2010 ...
ai ngah setup2 TiTi...rasanya ngan betulkan sijil ngan majalah kat depan TiTi..tetibe datang sorang awek...
"Keta awak ke?"
"haah...."
"nak amik gambar boleh?"
"boleh je" - senyum
"nak dok dalam keta boleh"
"boleh" - senyum
"nak pinjam payung sekejap..boleh?"
"ok..." - sambil perhatikan gelagat awek ni..amik gambar dengan TiTi

tak kenal pun siapa dia..sebab tak kenal...muahahahhahahahha

sekarang barulah ai tau ...dia DIVA dalam dunia BLOG nih...

Fatin Liyana kot.....amik gambar ngan keretaku...

korang hado?!!!

muahahhahahahahhahahahaa........

(ni je gambar yg ada...gambar dia dalam keta tak de lak di sebabkan dia private album nih)





10 comments:

Hidayati Farhan said...

fewiit, femes la keta raden sbb ade org femes depan tu :D

~ NANA ~ said...

ececeyyyy...bangga la tu??? kekekeke

Hunny Kitty said...

HF : hahaha masa ni tak kenai pun sape dia..lemaklum la.....p tgk blog pasal keta je..hahahhaha

NANA : bangga la jugk

zimie said...

puan raden, entah2 i penah amik gambar dengan titi u ni.penah join dekat ukm tak??haha curious jap.

Hunny Kitty said...

zimie...UKM yg baru2 nih?? YES ai join...tapi bukan ngan TiTi..tapi KureSya.....

Pinky Pixie said...

pehhhh, keta tantekkkkkkk.. hadoiiii, nak juga cmtu boleh? hikhik

wahhh ade FL plak tu. jeles2.. =D

Hunny Kitty said...

keta cantik?? ...minat FL ke?

niena shopping2u said...

wahhh ye ke? hehe... dia sgt pemes dan comel.. sy follow sni :D

Hanie_Dew said...

waaahhh...kete tentek sangat. i pun obses pink u know..hahahaha..love it.love it. love it

Hunny Kitty said...

niena : hehehehhee..trimas folo
hanie : trimasss trimassss

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...