Wednesday, July 27, 2011

:: Attention!!!! Sila Berhati-hati ::

Ini email yg ai copy paste dari member opis ai pagi tadik. kejadian ni berlaku kepada kawan baik dia...sila berhati2 gurls!!!




Salam pagi,

Awal pagi tadi dlm pukul 7a.m, macam biasa sazi ngan hubby siap siap nak keluar rumah..
Sazi tinggal kat rumah teres section 14 PJ.rumah sazi betul2 kat main road. (depan Natioal Kidney Foundation – NKF Petaling Jaya).

Keluar rumah sazi ngan baby terus masuk dalam kereta yg dah dihidupkan enjin. Sementara hubby kunci pintu rumah, sazi susukan baby dlm kereta sebelum hantar baby ke rumah pengasuh .Tiba-tiba ade sorang lelaki berbadan ‘gemok’ masuk dalam kereta sempat turunkan hand break nak bawak lari kereta gamaknyer..




Sazi tergaman terus menjerit sekuat hati, agaknya sebab dia ternampak sazi ngan baby dalam kereta then xtahan dengar sazi menjerit, dia keluar balik sambil lintang pukang lari..
Hubby sazi cuba kejar tapi xsempat Cuma dapat cam no plat kereta jerk..kereta Honda city kaler hitam. No plat WTN 2373…selamat sazi ngan baby x sempat di bawa lari..kami terus buat report kat balai polis..


Baru dua tiga hari lepas sazi dengar cerita member hubby, anak sedara member sazi,(2 tahun lebih) kena bawak lari masa mak dia pegi kaunter petronas nak isi minyak. Anak sedara dia tgh tido dalam kereta, mujur dia xape apekan budak tue..dia tinggalkan kereta xjauh dari stesen minyak.

Buat kawan kawan, raya nak dekat macam2 jenis jenayah org buat nak cari duit raya..takut la..
Harap korang berhati hati…

Thanks & Regards,

NUR SAZILA









2 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

ai,shawl jorjet tue cmne?
hehehe

Hunny Kitty said...

shawl biasa yg di buat dari kain jorget...non slippery material..senang di bentuk

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...