Thursday, July 7, 2011

:: Review : Kek Kahwin Hello Kitty ::


Semua orang ada DREAM WEDDING cake..
yang setingkat..dua tingkat..tiga tingkat...empat tingkat..mahupun bertingkat2 macam pangsapuri bla bla bla....tak ketinggalan ada yang nak wedding cake yang unik..bentuk roket ke...bentuk rumah pangsa ke ape ke...

tapi bagi ai semuanya (almost) mestilah HELLO KITTY!!!!!!

Di tempah dari Kak GG : Facebook or Blog  >> kek Hello Kitty ini sangat amatlah comel dan rasanya sangat kick!!!! sila tempah ye.....

..and my wedding come true.....hahahahhahahahahah..terbaik la...!


and this is THE MOST PERFECT KITTY CAKE THAT I'D EVER SEEEEEEEE





sebenarnya sayang nak potong......sebab lawa sangat~


bukan budak2 je tak sabo nak makan....






wuwuwuwuuuuuu terbelahhhh...waaaaa~


sedap okkayyyyyyyy






Incik Pinky mintak lagik lepas dia lapah satu slice besar tu....

makan sambil buat muka sexy!!! hahahahhaha


begitulah citer tentang KEK KAHWIN ai....
the HELLO KITTY wedding CAKE!

17 comments:

tqahmisdar said...

comelnye kek tu..rase nak gigit2! hehe

Renee Meow said...

i da tgk cake tu LIVE..! serious cuteee..!! :D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

UyaRayza said...

comelnye hehehehe...mmg giler hello kitty tul si raden nie hehehe

Hunny Kitty said...

tqah : di gigit memang sedappp!! dok tingat rasanya pai hari nihhhh

renee : dato cute lagik kot...hehehehehehe

uya : tu ahh rugi kita tak kenai awai2 kan kan kan?? tapi ai mmg giler HK!! huhuhuhu...nnt ai buat entry pasal bilik tidur ai k ..hopefully uolls tak 'buta' la nnt

niena shopping2u said...

wahh sngt2 chomel kek tu !... suka blog ni, sy dlu pun suka mekap keta gak, keta kancil.. tema mashi maro.. skang ni xde dah :/

Fariza said...

comelnya.
suka hello kitty.
jarang org lain buat kan.

Hunny Kitty said...

niena..ada masuk otoshow tak???

fariza : heheheheh comel kan??

Khairiyah aka Kerry said...

kesangatan kecomelan!!hihih

~ NANA ~ said...

siyes unik! :)

Hunny Kitty said...

kerry : heheh trimassssssss

nana : u was there aite?!

Cik Puan Mimi said...

comel.mesti sayang gler nk makan sbb x sampai hati.hehe

Hunny Kitty said...

mmg sayang...tapi balik je umh..reben je yg tinggal....heeehehe

::Aja:: said...

comelnye!!!hello kitty!eyyy.hehe..xpew2..

Hunny Kitty said...

trimas aja..ape yg tak pe tu?

dian pixy said...

sy pun suka hello kitty..masa bertunan buat theme kitty https://www.facebook.com/photo.php?fbid=289145704490510&set=a.194390287299386.48012.101387363266346&type=3

dian pixy said...

.

zeera lily said...

aah.. aah laa... olmost same.. comei nye.. jeles2.. hehe..

kalau i kenal before u kawin mesti i dah sunggest buat 3-tier punye.. lg ohsem.. i de jmpe pic tp x sure ad lg ke x.. nnt i cari balik...

seronoknya wedding kitty nih...

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...