Monday, July 25, 2011

:: Sini ada Hantu ::

Peristiwa berlaku sabtu lepas...dalam lebeh kurang kul 3 pagi la jugak. Lately kat umh tu cik akak ni rajin lalu lalang...marah kat orang sebelah rumah agaknya berasarkan rumah terlebeh sempadan barangkali.




Ok berbalik kita kepada citer pendek ai ni haaaa..macam ni. ai balik dari berjimba jimboo ngan member2 ai lepas melihat kekalahan Malaysia di tangan Singapura. Jalan ronggeng rokiah la macam biasa nak bukak pintu pagar rumah. Tapi dah terdetik tak berapa nak sedap hati. Tapi tak nak pandang kiri kanan kali ni..bukak je pintu pagar. Bagi salam [[standed la masuk rumah kene la bagi salam kan?]] - dalam hati sedang bertasbih [[ai akan buat cenggini setiap kali melangkah nak masuk rumah]]. masuk je dalam..nak tutup pagar balik tetibe terdengar macam orang tengah mendegus sambil berPSTTTT PSSTTTT tapi dalam nada yang sangat teramat GARAU!!!!! tinjau2 kat garaj...-tak de ape.
tengok kandang RABBIT - tak de benda rabbit ngah tido. mulut ni kadang2 laju jugaklah kan terkuat lak cakap 'HURMMMMMMMMM' - makin kuat lak bunyi tu...tetibe bulu roma meremang..seram sejuk n terus mengigil. tak de orang lain yang ai nak TEXT time tu kecuali my bff yang baru jugak balik. ai tak terus masuk bilik. terus p bilik air..mandi! at 3am! YES!!!!

ai tau amenda yang berbunyi kat luar tu...bukan kak Long tapi Kak LANG!!! dua ekor ni ada beza dari segi bunyi ye kawan kawan..setahu ai Kak Long akan mengilai...kak Lang berbunyi mcm bisik2 tu la...almost macam ular pun ada bunyinya.

sementara tu lak...my BFF yg baru balik tadik dok sebuk text ngan ai padahal dia ngah drive. sambil text2222 tu tetibe dia tak balas SMS ai..nak tau ape jadik kat dia?

[[leh tak ai nak sambung entry nih?! hahahahahhaaaa - jahat tak?]]





15 comments:

sue-ana said...

wahhh..terglemer gmbr ai di situ...opsss..ehehehe. (nasib baik nama dihilangkan.ahaks!)


sila sambung cerita bff u ye. xsabo nk tau ni. adekah dia dikaco juga?huhu

e.t.t.y said...

hey hey, cepat sambung cite....

Hunny Kitty said...

sue- hehehehehehe

etty : sabar ye

fitria said...

alaa sambung laaa..

Ms. Fiena said...

ape beza kak long ngn kak lang sya?

Hunny Kitty said...

fitria - sabarrr hehehehhee

fiena - kak long = pontianak
kak lang = langsuir

~~nUyUL~~ said...

erk?ngeri nye...~sile sambung cerite ini segera ...mau tau kesudahannye..hehehe~

Hunny Kitty said...

sebentarrrrrr

Renee Meow said...

sambung sambung plss.. haha ;p jap kaklang ni species yg mane? explain sket? o.O

Hunny Kitty said...

dato..kak lang adalah LANGSUIR

Renee Meow said...

ooo...menariks nie.. sambung2.. hehe

Nadya Zahid said...

aiyooooooo..pe jd pas tu?ce cite ce cite...

Hunny Kitty said...

dah sambung dah

UyaRayza said...

scary la ok cite mcm nie....

Hunny Kitty said...

uya..jom ikoot ai 'jalan2'

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...