Wednesday, July 13, 2011

:: Wordless Wednesday # 2 ::




KLIK pada gambo untuk nampak lebeh tembam!!!

perhatikan bebetul...







nilai? 24.4 JUTA!!!!!


agak2 korang milik siapa CINCIN di bawah ini??? (cincin 30 Carat blue-grey diamond dari kedai Fine Jewellers di New York, Jacob and Co.)



**hint : CINCIN ini milik orang Malaysia....
















23 comments:

=MissRynn= said...

gila kaya... tak tercapai akal ku..

Hunny Kitty said...

bukan takat akal....takkan tercapai la kottttt

~ NANA ~ said...

wowww!

saya kaya!

lalala~

amy fahmi said...

banyak gileeee duit. melampau.

Hunny Kitty said...

nana : belanje la satu!!!!

amy : tau tak pe

Khairiyah aka Kerry said...

bahye nye.die tak takut org curi ke?huhuhh.ct nurhaliza?hoho

Hunny Kitty said...

kerry : tak takoot la kot...kalao dia leh beli cincin rege nih...bodigad pon mahal la jugak kan?

UyaRayza said...

kayanyeeeeeeeeeeeeee

Renee Meow said...

waaaooww... sape punye la eh.. kat atas tu nampak nama RM ehem ehem.. betul kah...

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

e.t.t.y said...

tu kt atas dah tulis nama penuh pemilik. hahahahaha....

* banyak sangat duit kau...

Hunny Kitty said...

uya : tu la ..kalao suh seponser kenduri kawen bbf semua pun lagik pekdah tak habis 24juta tuh

dato : tettttt

etty : kan?

Renee Meow said...

24JUTA okeh... kalau duit rakyat ni xtau nak ckp per kan..confirm kecoh satu malaya nie.. 24juta tu bleh sedekah kat sumer org miskin msia..x pun sponsor sorang 100k kat BBF setiap sorang.. haha..

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Hunny Kitty said...

bab seponser bbf tu ai setujuk....sanggup je ai buat wedding ai skalik lagik hahahhaa...

♥ Kasut Pink ♥ said...

Kalau hilang cincin ni mau guling2 satu KL. Giler kaya weih.

Hunny Kitty said...

kalo cincin ni hilang sebab kene curik....mau2 pncuri kene tembak berirama nih

zimie said...

haha adeh lepas baca post dekat bbf pastu kaitkan dekat sini,barulah paham.lampi bebenor aku.agagaga

cincin ****** ke tu??? tsktsk

yUmIe said...

klu,i xde mknenye beli cincin tu.baek guna duit tu g bercuti beli rmh,tmbh aset.hehe

Hunny Kitty said...

zimie : hahahhaha

yumie : haha beli umh 24mil?? beli untuk semua bbf pun baguihh sorang satu

Alyza said...

cincin je 24 juta...gila kayo!!!!!!

bagi sye buat beli umah pun takpe...

tqahmisdar said...

ade nama RM kat situ kan? meruap2 rase marah, 24 juta? bagi kat org miskin kat malaysia, konfirm dah takde org papa kedana lagi dah.. agaknye bayar tax beribu2 setahun, dia beli Jacob & Co..fuh~

budak ofis tqa semua membebel2 pasal benda ni..emosi! hehe

p/s: taun depan rase nk join bersih je kalau ade..haha

Hunny Kitty said...

alyza : benar.....

tqah : jgn join...nnt kita tak leh p jalan2 ..nnt pilihanraya sila pangkah yg benar2 sudah ye

Reen Tart Nenas said...

malaysia 1st lady kot

Hunny Kitty said...

1st lady bermakna she deserve the ring?

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...