Monday, June 20, 2011

:: Suprise!!! ::

ini adalah gambarajah my SUPRISE to my hubby masa b'day dia beberapa hari yang lepas..he was so suprise  dan asyik la bercerita pasal suprise ni berulang kali...maksudnya dia sangat happy la tuh...







dia sampai ke kat KL malam sabtu lepas....ai p jemput dia kat Pudu. Jalan Jem. Kul 12 pai umh padahal Puduraya ngan umh dalam 10 minit je. so sampai je rumah...dia masuk bilik...letak beg dia..tanggalkan jam nak letak atas meja makeup...tup tup dia nampak sampul warna biru...hubby ai punya jujur..keluar bilik n p kat ai n tanya 'honey....kad apa yang dalam sampul warna biru tuh?'
terkebil-kebil ai pandang dia...dia tak baca ke jadik blur or jadik buta huruf tetibe..skit punya besar ai tulis 'FOR THE BEST HUBBY IN THE WORLD!!'
ai pandang dia lagik..'adeyhhh sayangku.....dah tentu tentu suami honey sorang je....d punya lah tuh...' ai garu2 kepala...spoiled betul!! hahahahah
terus dia p masuk bilik..keluar bersamasama kad n paper bag TEDDY TALES...
dia bukak sampul...sengih-sengih baca isi kad. tarik ai duduk sebelah dia...sebab ai dok berdiri depan dia perhatikan dia baca kad tu 'buat ape berdiri kat situ...?'
'jadik juriiiiii' jawap ai selamba.

dia pun terus je bukak hadiah yang tak sempat nak balut tuh. dia bukak terus dia sengih-sengih lagik...hehehehehe..tahun ni pagi dia snow globe je..tapi kat dalam snow globe tu ada hello kitty&dear daniel...sweet tak?! hehehehhehe...

ai pun segera la ke dapur.another suprise coming up!! - konon!!
ai bawak keluar my super moist chocolate cake yang ai kelam kabut buat balik dari kenduri kawen member ai tadik. dia sangat sukakan kek coklat. dan itulah 1st time ai buat kek coklat untuk dia!!!

well....untuk membuktikan yang kek ai buat tu sangat SEDAP....separuh KEK habis kat dia sorang sahaje! bangga sekejap nih!!

maaf la gambar kek tak sempat nak snapp...sebab sekelip mata je habis.....

ok...tu je...setakat ni..nanti sambung kemudian citer hujung minggu ai yang full sangat2...till then...bai!

4 comments:

VFN said...

hahaaha... pastu hadiah tu ko taruk dlm kete.. collection harta kitty!!

Hunny Kitty said...

dia dah taruk dah pun!!! hahahahaa

M@M@ SH@RIDZ said...

ini hello kitty mania yer.... selamat berbahagia dari mama sharidz.

Hunny Kitty said...

trimas mama

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...