Friday, June 10, 2011

:: Pintu Puaka ::

Kepada sesapa yang tak berapa nak sure dari mana datangnya tajuk citer ini...sila refer pada blog Bridezilla ai..iaitu Cik Fiena

sebaik sahaja ai membaca entry Cik Fiena...perasaan ingin tahu ai membuak2..ini adalah perasaan yang tak dibuat2 kerana ai sangat CINTAKAN aktiviti sebegini sejak berkurun lama lagik. so dengan pantas dan tangkas ai telah meroger ganggang ai untuk turut serta dalam aktiviti.

Actually ai ngan my bff sampai awal di kawasan kejadian. tengok2 kawasan sekeliling. dua tingkat paling atas tak berpenghuni. Tempat berdekatan dengan bangunan yang runtuh beberapa tahun lepas dan dalam kejadian itu ai sendiri tak ingat berapa ramai terkorban.

kitaorang pun naik ke tingkat atas seperti yang diberitahu. pusing sampai dua kali cari pintu yang mana satu. lastlast turun bawah beli makan dan naik atas semula. kami mememula duduk dekat meja panjang tepi tingkap. dengan tiba....tiba........

(leh tak ai sambung citer nih?!! hahahahahahahaha)

10 comments:

Renee Meow said...

aih citer halfway lakk..suspens niee.. heehhee.. ;p

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Hunny Kitty said...

hahah tunggu update ptg nih.....

UyaRayza said...

aaaaaa suspen giler hehehehe

ElyaElmo said...

jgn kasi saspennn laa!!nk baca smpai abeh

amy fahmi said...

sabo je laaa...cepat sambung!! ;p

Hunny Kitty said...

saba gurlss entry sambungan kul 1217 kang....auto post ye

Ms. Fiena said...

hahahah sabo je laaaaaaa. beriye2 i debar2.. eh seryes ke tmpt tu ade bangunan runtuh bagai..

ooo my gudnessss. xmo pi dahhhh

Hunny Kitty said...

haah mmg ada bangunan runtuh dalam 2 tahun lepas bagunan yg runtuh tu shopping complex..mmg ramai yg mati....u perasan tak ada kawasan berkepung n ada mcm jentera2 kat dalam tu? tu la tapak bangunan yg runtuh tu bebetul kat lorong masuk sebelah mcD

Ms. Fiena said...

ahhahaha ok skang tgh gelak2 sarcastic. i perasan. kt seblah je kan dr kfc tu.

Hunny Kitty said...

yes..kfc..digital mall...tapak runtuhan... :)

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...