Thursday, June 9, 2011

:: Review : Pelamin Hello Kitty ::

Mari kita bercerita pasal pelamin anganku ini(walaupun macam dah cerita skit..tapi nak cerita jugak lagik!! leh tak?)....walaupun tak seberapa...tapi ai tetap puas hati sebab this what ai wanted allllll thissss timeeeeeeee!!!

kalau tanya orang lain mungkin tak ramai seberani ai...membuat pelamin yang ada theme sebegini. tapi Alhamdulillah..ai dikurniakan family yang sangat sangat memahami minat ai!!! 

masa mula2 berbincang dengan Kak Mimie (teratai kencana)...kak mimie pun macam terkejut jugak bila ada customer yang mintak pelamin yang ada tema cenggini. But i'm proud..cos she take the challange!! bukan susah sangat pun....ai nak spalsh of hello kitty je kat pelamin..nak buat xtreme bolehhh tapi budget kene la lebeh jugak. malangnya ai bukan dari keluarga yang leh belanjakan puluh2 K untuk pelamin sahaja..makan untuk tetamu lagi penting rasanya....(nak buat sendiri leh je..tapi...tools tak cukup!!)

dan alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan...sudah hampir 2 bulan bergelar Mrs Kitty kepada Incik Pinky......!! rasa macam baru lagik...rasa macam nak je buat balik pelamin tu...nak siap letak kereta lagik kat situ..cann arrr???????


Presenting PELAMIN HELLO KITTY!!!!! versi melayu!!!! hahahahhaha


ai memilih kerusi sampan atas alasan tak nak dok jauh2 sati my hubby...lagipun kalau amik kerusi MAWI backdrop kitty kat belakang tu tak nampak!



antara my collection yg di trasform menjadi prop pelamin



bantal kitty+daniel limited edition...mula2 ngat nak jadikan alas tangan...tapi last2 jadik backdrop tuh..lawa jugak!!



pengapit ai ....hahahahah



pandangan pelamin dari jauh...tak seberapa pun.....tapi tetap cantik di mata ai....ada org yg sangat admirekan pelamin ini okayyyy



The sakura arch n kitty pelamin



My kittians...yang enjoy their time kat pelamin kitty ku ini~ mujur tak runtun!!!!





antara BBF yang hadir ke pelaminku



and trimas to all yang hadir dan bergambar denganku di atas pelamin kitty limited edition ini...ada sesape lagik nak buat ape2..kalo ada sesape nak kawen n memerlukan barang2 kitty leh la sewa kat ai....ai jugak menawarkan servis SHOW OFF kereta HELLO KITTY kepada anda semua...sila PM/SMS/CALL or email ai ..untuk sebarang maklumat lanjut!!!!

daaaaaaa.............and psttt wanna know sumthing?? LIGHTING sangat penting untuk pelamin okkay!!!! babai!

jangan lupa saksikan animasi HELLO KITTY di astro ceria 611 mulai 13 jun 2011!!

4 comments:

UyaRayza said...

nie mmg hello kitty hbs nie hehehehe

Hunny Kitty said...

heheh tu la uya tak mai time tuhhh huhuhuhuhuhuuuu~

anak abah said...

waaa... nak cani gakkkk!!!

Hunny Kitty said...

boleh3 bila nak kawen tu

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...