Sunday, June 19, 2011

:: Akar Siti Fatimah ::

kepada sesapa yang tak pernah tgk rupa AKAR SITI FATIMAH ...ni ai tunjukkan....

**my mom bagitau...org yg nak bersalin leh minum air rendaman akar siti fatimah nih, tapi org yg bersalin tu yg kene buat air tu sendiri means rendam sendiri la..mengikut citer my mom, kalau kata 'bunga'nya kembang elok..senang la bersalin..kalau kuncup mcm rupa asal sebelom rendam..susahla bersalinnya...Wallahu'alam....



khasiat akar siti fatimah ....insyaAllah bagi senang nak bersalin. Wallahu'alam...

FYI, akar siti fatimah ini hanya boleh di dapati di Makkah or Madinah

ni antara benda MAGIC untuk mom-to-be yg Allah ciptakan selain BUAH ZURIAT!





1 comment:

~ NANA ~ said...

new info utk i! hehe

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...