Wednesday, June 15, 2011

:: SHOES GIVEAWAY CONTEST by AMY ABSOLUTELYGORGEOUS ::

>>>> untuk ENTRY LATEST sila scroll DOWN <<<<<

first of all ai nak say TRIMAS to Cik Dba sebab buat entry ni n ai terbaca n ai rasa nak join...ngeeeeee~

dari sini [link]


Syarat2 penyertaan:


1. Ceritakan kepada kami kasut impian anda di blog ataupun di facebook.

- Anda boleh melakar(sketch) sendiri kasut impian anda.

- Anda boleh mencari kasut impian anda dengan cara men'google'.


2. Ceritakan mengapa anda memilih kasut impian tersebut? 


3. Anda perlu link blog Absolutelygorgeous By Amy(http://absolutelygorgeousbyamy.blogspot.com/) di blog anda. 

(jika tiada blog, anda boleh membuat Notes di Facebook)


4. Anda perlu menjadi sebahagian daripada kami iaitu perlulah LIKE di Absolutelygorgeous By Amy fan page. 

4. Email kepada kami link entri atau Notes tersebut ke absolutelygorgeousbyamy@gmail.com


Syarat-syarat penyertaan :

1. Terbuka kepada semua warganegara Malaysia. 
2. Penyertaan bermula pada 14 Mei 2011 sehingga 15 Jun 2011.
3. Keputusan akan diumumkan melalui Facebook, dan juga email.





Let the STORY begin!!

Actually uolls leh refer psal KASUT IMPIAN ai kat ENTRY ai yang terdahulu di sini.....


kalao malas..meh ai citer skit....

rupa kasut itu adalah seperti ini..SEBIJIK SEPERTI INI...TIADA kurang kureng langsung!!


"i wish for THIS SHOE......................................
sakit kaki pon lantak la..kalao dapat pakai for my wedding..i'll be the most happiest BRIDE in this WORLD!" >> yupppp ini qoute dari entry yg terdahulu tu la....

tapi kalau dapat skang pun tak de hal la..sakit kaki ke hape ke tak kisah la...asalkan kasut ini ada HELLO KITTY!!! i will be the most HAPPIEST exB2B in the WORLDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!

and
walaupun majlis perkahwinan hello kitty ai dah berlalu...kasut ini tetap dalam anganku..ewahhhh~(sebab dah suke..selagi tak dapat.....selagi tu la ngidam....dapat tgk gambar....telan air liur pun tak mencukupi tau)

why lagik ai ske akan kasut ini?? cos...i'm addicted to HELLO KITTY?!!
tak pecaya??

see my blog
see my car
see my room
see my office
see my ehem ehemmmm
see see seee.....i'm a HELLO KITTY freak!

see my WEDDING!!! semua pun HELLO KITTY pun!!!!

sebab lain?
tak de....melainkan sebab sebab 

1. i'm a HELLO KITTY freak-a-zoid
2. i'm a HELLO KITTY fan
3. i'm a HELLO KITTY addict
4. i LOVE SHOESSSSSSSSSSSSSSSSSS
5. i LOVE HELLO KITTYshoessssssssssssssss
6. tak de orang yg hadiahkan ai kasut hello kitty - yet!
7. ai memang nak sangat kasut tu...anggapla ai seorang ibu yang mengandung yang 

MENGIDAMKAN KASUT TINGGI HELLO KITTY!

8. ai adalah memang nak kasut hello kitty tu sekali lagi dan banyak2 kali kemudiannyer...
9. FYI..my shoe size is 6 (vincci size) ..hahahhahaha (dabel meaning nih!!)

dan sebab yang ke INFINITY kali adalah...ai LIKE the HELLO KITTY heels and i really really craving/mengidam/mahukan kasut berkenaan!!

KASUT ITU SANGAT LAZAT DI MATAKU!!!!!


Sekian....trimasssssskasuttt!


p palang s : jangan cube halang keinginan ai ini sebab memang dah tak leh buat ape dan tak leh di kawal lagik...ai memang nak KASUT tinggi HELLO KITTY tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

5 comments:

absolutelygorgeous said...

wowww... hello kitty tuh. unik n lain dari yg lain. btw, thanks dear sebab sudi join the contest. ;)

Hunny Kitty said...

tak leh nak buat ape...mmg dah suke....huhuhuhuhu

A.N.A said...

cute giler heel hello kitty tu..i like..(^___^).good luck dear..

lovelyadibah said...

wow!!!memang best la gmbr kasut 2:)mesti menang!:)

Hunny Kitty said...

ana : heheeh n trimas

dba : kasut idaman beb....huhuhuhuu...menang? amin... :P

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...