Wednesday, June 8, 2011

:: Wordless Wednesday --> Garam ::

dah dekat dua minggu i'm having this weird habit masa makan. ape2 pun mesti tambah GARAM! tapi bukan semua jenis garam ke ape..satu je garam yang paling ai suke!!! GARAM Mc Donalds!!!





semua benda tak cukup masin. bermula dari kari roti jalan...tak masin..tambah garam...lepas tu nasik goreng..tak masin..letak garam...telur goreng...letak kicap..tak masin letak garam...beger pun tak cukup masin..siap letak garam atas patties burger!! adekah ini kerana perubahan hormon...atau......................???????

macam merbahaya...memang merbahaya...tapi semua tak masin!! tak sedap!!!!

air oren yg aku minum pun ai letak garam...jangan terkejut ye kawan kawan...garam tu sedap!!!




hadeyyyyhhh kenapa ngan ai nih??????

9 comments:

tqahmisdar said...

macam dah kritikal je u..hehe

Hunny Kitty said...

tau tak pe...huhuhuuh

VFN said...

minum air laut?
hahaaha

ElyaElmo said...

khn laa sya..kang dpt penyakit plakk

yUmIe said...

bahaya ok!!g check jela sya.mne tau sbb itu..hehe.nt kg xpsl2 dpt darah tgi tau..no..no..plzz stop!

Hunny Kitty said...

VFN : haah ko bawak balik air laut terenganu tu..mana la tau aku tetibe tingin nak minummmmm

elya : huhuuhuhu nak stop tapi terbayang23

yumie : huhuhu kene tunggu next period next week (leh tak?)

Nadya Zahid said...

jeng jeng jeng...huhuhuhuh

aurikelsan said...

simptom2 aneh begini selalunya menandakan berlaku perubahan hormon..perubahan horman lak selalunya dikaitkan dgn............

Hunny Kitty said...

naddd jeng3 hajeeeee hahahha

auri : hormon berubah je kot nih.......huhuhuhu

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...