Friday, June 24, 2011

:: jom Jumaat!! ::

hari ini hari jumaat....ai berada di sini ..




mahu menikmati ini ....sebentar lagi





yong tau fu tepen



mee udang kuale sepetang


black mountain yg femes giler kat KL tak de ni haaaa.....

dan ternyata...taiping itu indah....~

bila dia ada bersama diri ini...

7 comments:

sk said...

i pon nak balik tepen esok. jom gi mkn mee udang same2!! hehehe sume i penah mkn, yg abc n yong tau foo tu sebelah bomba kan? ;) tp black mountain tu tak penah jumpa? ada jual kat mane? huhu

Nisa' Azman said...

Salam jumaat gak shahoney..

wah, dh makin berseri2 now dh bergelar pengantin ye.. ^_^

UyaRayza said...

aaaa makanan sedappppppppppppppppp hehehehe..cantek la gmbr pokok2 tue hehehe

Hunny Kitty said...

sk : huhuhuhuhuh missed lak nak p makan ngan u...black mountain tu kat cashier market...tau ka?

nisa : ye ke?

uya : taiping itu tenyata indah...

ZulLia Arabica said...

saya org tepeng gak..tp dh lama berhijrah kt kl ni...hubby org k.l,,bila sume anak kawen ngan org k.l,maka mak saya pon ikut berhijrah kesini jugak...bila nmpk gamba yong tau foo tu rasa nk terbang ke tepeng skrg jugakkkk...rindu nk hidu bau tepeng...huhu

ZulLia Arabica said...

As-salam, bila tgk yong tau fu feveret saya tu rasa nk terbang balik tepeng skang gak...rindu nk hidu bau tepeng..huhu

ZulLia Arabica said...

saya org tepeng gak..tp dh lama berhijrah kt kl ni...hubby org k.l,,bila sume anak kawen ngan org k.l,maka mak saya pon ikut berhijrah kesini jugak...bila nmpk gamba yong tau foo tu rasa nk terbang ke tepeng skrg jugakkkk...rindu nk hidu bau tepeng...huhu

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...