Monday, June 13, 2011

:: Baling Batu ::

ok..last week punya citer ni sebab hari tak de entry sebab hati ai sedeh la jugak cos semalam hubby balik Tepen kembali...*SIGH*!!!!

ok...citernyer?
Lepas dari balik melawat pintu puaka tu kami ke satu tempat berhampiran. kawasan yang mana terkumpulnya kenderaan-kenderaan yang 'cedera parah' akibat kecelakaan jalan raya. melihat dari keadaan kenderaan kenderaan berkenaan ..kami rasa 95% penumpang kehilangan nyawa! hurmm......



di situ jugaklah my BFF nampak "Kak Long Peah". Ingat tak ai ckp kat uolls ai kene baling batu?!

ok..cenggini kitaorang duduk bersantai dekat tepi kawasan parking dekat situ..



di sulami dengan angin sepoi sepoi bahasa yang membawa sekali haruman bunga tanjung...tetiba...'kelepek!!!' 'kelepek!!!!' dua kali rasa macam ada benda timpa kepala..pandang atas...ranting pokok tak de daun...kibas2 rambut dua tiga kali..kotkot ada bunga jatuh ke..daun jatuh ke atas kepala - TAK DE!!!

'kelepek!!!' sekali lagik....SAH!! memang batu!! buat dekkkk je....
BFF : sya...dok sana la ...
dia tunding satu port dekat ngan keta wira yang dah tak de rupa
ai : nak buak gapo?? dok sini la....
BFF : hurmm.....

ohh rupa2nya dia pun kene baling batu!!! hahaha patut la nak tukar port!

tu je citer nyer tak de ape ape pun..cuma our random snap menunjukkan tempat tu banyak ORB sahaja...tiada sebarang gambar 'asing' yang kami dapat.....kami akan melawat tempat tu sekali lagi nanti...tapi bila malam dah bebetul sunyi sepi...sekian!







p palang s : ai banyak lagik pengalaman lain...tak pe..nanti ai citer sedikit demi sedikit kat korang...hehehehehe....

4 comments:

wa khairul onggon said...

Errrrr... macam kisah pemburu supa-natural jer hehehe... ce citer lagi :)

Hunny Kitty said...

wa...bukan buru pun...saje je jalan jalan....

UyaRayza said...

mmg seekers hbs hehehe

Hunny Kitty said...

bukan seekers la uya...ni jalan jalan namanya

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...