Friday, June 17, 2011

:: Kaki Kita ::


Love the picture...edited by me!!! hahahahhaa..lawak je kan?
ingat lagik mak ai penah cakap cakap kat ai...
"Dia ni kawen nanti tak yah pakai photographer....dia amik gambar sendiri je...."

perli baikkkk punya kan?!!!!

pejam celik pejam celik dah dekat dua bulan dah....sekejap je
orang dah start tanya soalan-soalan RARE

"dah ada ke?"
"Bila?"
"dah test?"
"dah lekat"
"Tembak kene tak?"
"bila nak ada anak?"

kenapa la derang tak cakap cenggini..
"Aku nak kasik duit nih..aku tau ko banyak habis masa kenduri hari tu..nak tak?"

Rezeki Allah belum nak tiupkan...sabar la kengkawan...nanti dah ade, teman kabokan la ye..hormon teman dua tiga menjak ni bukan la LAZAT bebeno..yang jadik mangsa...Incik Pinky teman ..kesian ke dia...haissshhhhh asyik kene bebellll je...

sorry la kawan kawan gambo tak de kene mengene ngan citer...cume nak tayang je skit2 gambo teman masa kawen tu hari...lebeh2 kene pegi temannya fesbuk la ye..

tu je la citer hari jemaat teman ni haaa....nak sambung bagi perabih teh o ais pagi tadik....babai!



actually tak sabar nak tunggu my hubby dapat suprise chocolate bouquet!! hehehehehehhe.....trimas www.bloom.com.my and my plastic money...

3 comments:

UyaRayza said...

wahhhh bg hubby surprise ker hehehe

UyaRayza said...

wahhhh bg hubby surprise ker hehehe

Hunny Kitty said...

aah suprise lew hehehe

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...