Friday, February 25, 2011

:: Blog PINK ::







Untuk menyertai segmen ini, anda perlu buat satu entri yang mengandungi:
  • Tajuk entri "Blog Pink"
  • Link blog Contest >>> Blog Cik Nuyul
  • Ceritakan dengan menarik, kenapa anda memilih warna tersebut dalam blog anda?

    Begini ceritanya begini....ai memang sukakan PINK sebab PINK make me HAPPY and leh sampai tahap sawan sebab mesti nak jerit2 hahhahhahhaha.....dan kenapa lagik?? sebab lainnya adalah kerana kereta saye warna pink...bilik pon kaler pink...tema hari bertunang pon pink...tema hari nak kawen pon pink...atas meja kerja banyak benda berwarna pink..kain baju pon banyak yang PINK ....senang citer kalao beli ape2 warna PINK mesti tak kesah punya...kalau warna pink tu ada hello kitty lagik tak kesah....hahahhahah itulah citernyer...nanti kat hujung entry ai sediakan dan hidangkan u ngan gambar2 ai yang berkaitan ngan PINK...jangan muntah PINK dah  la yeeee~
  • Sila tag 2 blog rakan anda yang mempunyai tema warna yang sama dengan anda. pastikan mereka tahu. (wajib kena tag 2 rakan, kalau lebih lagi bagus..)

Itu saja yang diperlukan, senang kan? ok lah kalau anda sudah siap entri tersebut sila tinggalkan maklumat berikut dalam ruangan komen :
  • Nama blog
  • Link entri yang sudah dibuat

[Perhatian : pastikan anda tinggalkan maklumat atas ni dengan betul, terutamanya nama blog anda. jika anda tidak buat kemungkinan saya tidak akan senaraikan blog anda.]


Tempoh untuk anda join segmen ni akan ditutup pada:




Jangan lepaskan peluang ini!! KLIK KLIK KLIK KLIK and THINK PINK!


akhir skalik ai nak TAG


dan  jugek




so...enjoy the picture!




First : Most of my bajubajuan is PINK




2nd : My ROOM is PINK!




3rd : My Car is PINK termasuk dalamnya







4th : My E-Day nyer tema pun PINK!


 

5th : My W-Day tema pun PINK!  KLIK HeRE for details
6th : My Fiance/Future Hubby also a PINK Lover! (kureng skit dari ai je..kami jatuh cinta pon ada la sikit3 pasal PINK nih)


7th : Barang2 atas meja opis kebanyakkannyer PINK!





8th : BLOG ai warna PINK...hehehehheeh KLIK...KLIK




dan....sebab lain? tak de sebab lain melainkan PINKPINK belaka semuanya...PINKRAZY! hehehehhehe


3 comments:

♥ LULU ♥ said...

wahhh!!banyak nye brg pink dia...hehe
neway thnks sbb tag lulu

Alona said...

tu diaaaa...pinky wehh..

kawen nanti pun tema pink gak ke??

Dia.Honey said...

LULU : yupp the ultimate pink maniac n HK krazayyyy


kak Alona : haah hahahahhahaa

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...