Monday, February 7, 2011

:: 2 bulan lagi ::

hujung minggu lepas...(SABTU & AHAD) my Prince Charming turun KL..
kami pegi beli barang2 untuk bilik persenyawaan kami!! hahahhaha....pegi IKEA..beli rak dinding dan jugak lampu..memula nak beli lampu yang nampak macam POCONG kat IKEA tu sebab HARGA lampu tu RUNTUH dengan tiba-tiba..kemudian terasa macam nak beli lampu PASU lak..so kitaorg amik lampu pasu tu...

Lepas tu pegi GIANT ...




He' My HERO


Balik dari IKEA n giant kami bersiap-siap untuk Family DINNER ...semua orang ada..kami pegi makan kat satu restoran yang MEMANG TERBAIK masakannya kat Bt. Caves..lupa nama restoran tu..tapi kalao orang Gombak mesti tau...sebab restoran tu dekat ngan GIANT Batu Caves. Restoran tu located really near to Zameer n in the same block with Cael Deon...kalo pegi siang mesti cantik cos leh nampak dinding Batu Caves yang ada stalagtit n stalagmit...very nice SENI bukit di sana...
 


Balik dari Dinner..kami rehat3 jap kat rumah..around 1230 kitaorg keluar pegi Bukit Ampang yang sangatlah sejuk malam tu...saje je lepak kat situ....tengok KL..sambil bercerita tentang PERKAHWINAN kami yang ada lagi 2 bulan nih...hurmmm..Semoga Allah mempermudahkan urusan kami berdua..Amin.

Hari Ahad aktiviti keluarga aje..selain dari pergi hantar adik aku balik KUIS. Selebihnya dok rumah berborak n tengok TV.

..and now i miss him already......(inilah yang berlaku jika anda bercinta JARAK JAUH)

2 comments:

Sharinginfoz said...

selalu gak pi ikea tapi tak pernah le pulak makan kat situ

Dia.Honey said...

sedap kowt...hehehe sila la cube

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...