Thursday, February 10, 2011

:: Karnival WOW Putrajaya 2011 ::

Rabun? Tak Nampak? KLIK je kalao nak tgk yg BESARRRRRRRR Punya!
Updated Story :
Dalam kul 0800 tadi aku tepon la Incik Khairul Faizi yang bersuara sedap tu...aku tepon dia nak tanya pasal AUTOSHOW..sebab ada cakap CANCEL ada cakap jadik so aku nak tau la sapa organizernyer...so dengan itu aku pun mintak la number tepon organizer iaitu Incik Farid (019-3077582) sebab nak tanya pasal Otoshow tu..penting ni untuk aku ni!!! hahahahahaha..so skang aku nak call (now is 10:09) ..tak angkat lak...tinggalkan voicemail lew jawapnya....haii organizer tak angkat tepon PAYAH la~ (now 10:20)



takkan MOTO je kot?? MOTOKAR tadak ka?

2 comments:

.cik yaya. said...

tahniah!! anda telah diterima join geng blog pink

Dia.Honey said...

trimas so much dear!

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...