Friday, February 11, 2011

:: Wedding Gown ::

Harinya semakin hampir......dok pikir macam2 ni....banyak benda belom settle...my Incik Pinky lak super busy...cannot turun KL...hadoiii...entah bila nak fitting tah.....sabtu ni nak runner baju kawen sendirik kat masjid India..mana la tau dapat baju kebaya yang berkenan di hati untuk resepsi on the 30th April nanti....kat majlis sambut menantu lak nak buat ENGLISH concept...(ikoot je cakap IBU MERTUA ku itu)
so cuci2 mata tengok super gojes dress and gown.....so ENJOY!!!



look at this...sweet je!


superGOJES okkay!!!



memang cuncunhooo


alaaaaaaaaaaaaaaahai....sejuk mata memandang!



sexy!!! nyam2


macam kebaya bandung moden kacuk ngan gaun je..tapi sgt mcm klasik!


ngeeeeeeeeeeeeeeee



aku pikir if ibu mertuaku itu nak tukar tema di saat akhir sebab dia mmg ske last2 minit nih...aku nak cakap je aku nak SONGKET!!!! (dah berangan ni)

5 comments:

VFN said...

songket buat gown!!!!
classic dow...

Dia.Honey said...

dah pegi butik yg dekat umh....abang ponpon tu punya songket dress mmg lawa tapi rege dia mcm nak rompak duit kwsp aku!

Syue Mustafa said...

Baju-baju itu sangat cantik. Btw, tahniah yer.

sk said...

hye honey.. bleh tak nak ckp sume dress tu cantik giler!! hehe tp paling suke gambar no 3 n 6. hehe *meleleh ayaq liuq*

Dia.Honey said...

kak syue ..trimasssss

SK : tau tak pe ..kita ni dah naik pitam tgk baju2 yg lawa tu

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...