Friday, October 9, 2015

:: Jurnal Si Bidadari - Day 3 ::

Day 3 - Bidadari baru je 3 hari. doktor pulak keep asking kenapa kecik sgt bidadari ni? yang pastinya ai sendiri tak ada jawapan.

ai try nego-nego dgn doc mintak bidadari dipindahkan ke nicu hkl. malangnya buat masa ni tak ada available bed mahupun incubator.

sedikit down disitu. yang menambah rasa down adalah bila memikirkan diri bakal sendirian di bumi seberang jaya ni.

dah la mula rindu kat mimi. serius tak dapat tahan air mata.....(termasuk time tulis entry ni).

kali ni dikira berpantang sendiri. tak ada air tangan mak..tak ada tungku..tak ada urut...tak ada bengkung. tersentuh taw hati kecik ai ni.

tapi ai korban je la...demi bidadari. janji ai tak minum ais...tak salah makan. moga ada hikmah disebalik semua ni.

gigih ai suh incik pinky dapatkan akar belimbing buluh - ini adalah persediaan andai kata ai tersalah makan.

suruh incik pinky belikan asam keping buat cuci luka. belikan minyak afiat buat sapu badan lepas mandi. Alhamdulillah...semua dapat.
berpantang cara sendiri kat spital.
maka bermulalah juga episod

3 comments:

Misya (Aimi Syahirah) said...

Selamat berpantang.. Hope semua dipermudahkan.=)

anak denesor said...

macam susah je pantang sendri..jge diri sis

Chekgu Azrine said...

Semoga dipermudahkan urusan ye

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...