Monday, October 26, 2015

:: Jurnal Si Bidadari - Day 28 to 30 ::

Sekejap je masa berlalu. Siang malam sampai tarikh pun dah tak ingat lagi.

Tau-tau je sampai masa Incik Pinky datang melawat kami dua beranak. Bila Incik Pinky datang ai mesti ajak dia keluar, tak tahan duduk dalam ni lama-lama tak tengok dunia luar.

Bidadari....alhamdulillah sihat. No more daily weight, Isnin n Khamis je. Makanya on day 30 at 3 am, nurse timbang Bidadari..dan keputusannya? 1.58kg!!

Wah!!!! sonok bila tau....pagi ni dok tunggu doktor tapi tak sampai-sampai pulak...berdoa agar doktor kembalikan daily weight dan off kan incubator dan pindahkan Bidadari ke dalam cot biasa  dan seterusnya discharge......

tolong doakan ye kawan-kawan.
tq...xoxo

2 comments:

mairah mairah said...

mg bidadari sis dpt discharge asap.. aamin..

Mila Hilas said...

kita beranak mcm lbh krg je.. sy pg raya haji.. awak bersalin tak cukup bulan ke? mtk maaf tnya mcm ni, cme nk thu..

semoga awk trs diberi kekuatan dan ketabahan yer..

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...