Friday, October 16, 2015

:: Jurnal Si Bidadari - Day 13 to 16 ::

Day 13-16 - Hari-hari terus berlalu berat bidadari asyik turun naik dari :

1.18>1.19>1.25>1.17>1.19>1.22>1.22>1.22>1.19>1.23

jenuh wooo nak bagi berat bidadari naik. Dah la kuat berak, macmana nak naik rapidly?

Doktor siap suh bagi Appeton Multivitamin Infant Drop untuk increase berat dan selera makan dia.

Hari-hari ini juga menyaksikan stok ebm ai makin merosot. Samada ai stress atau penat punca penyusutan bekalan makanan untuk bidadari. Ai siap mintak Domperidone dari doktor, so far macam tak berkesan...haih!

segala mak nenek horlicks,kopi, frisomum, milo, ai minum..tapi paling banyak setiap kali marmet jatuh dari 40ml ke 20ml  pernah ai dapat 5ml je taw! oh.....sedihnya.

2 comments:

e.t.t.y said...

babe nape tak pakai pump je? suh la husband u post ke apa. demi bidadari kan.

Hunny Kitty said...

kat hospital mana boleh pos brg etty.......

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...