Wednesday, October 7, 2015

:: Jurnal Si Bidadari - Day 1::

Day 1 - ai n my bidadari dipindahkan dari hospital sungai bakap ke hospital seberang jaya.

sampai sahaja, bidadari terus dibawa ke nicu, ai pula ke labour room.

labour room di HSJ  hanyalah sekadar dipisahkan langsir antara katil. HKL dah ada room. ok sambung balik. ai disuruh baring atas katil. sekali datang doktor lelaki berbangsa cina....dalam hati tak ada doktor perempuan muslim ke???? dengan hati berat serah je la diri patuh ngan arahan doktor walaupun hati tak rela. kesudahannya...bukan setakat check jahitan, kena seluk lagi!

lepas check, katanya ok...ai pun di bawa ke wad 9, wad o&g untuk ibu-ibu. oklah wad tu walaupun agak packed.

bidadari pula tak tau apa cerita sebab tak ada doc bawak berita. yang dtg pun doc o&g interview...terkejut dgr cerita ai. takdir tu...musti mari!!!

day 1 ai dikunjungi seluruh keluarga..semua reunion d HSJ je.

2 comments:

penyisir rambut said...

kalau dekat gomen memang kena redha pon...sedih rase...

mrs kayrul said...

X sabar plak nak tunggu sambungan lagi

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...