Friday, May 20, 2011

::Theme Wedding - Hello Kitty ::

last few days my fellow BBF/B2B semua busy update entry pasal/merujuk/membalas kenyataan status seorang makhluk berkenaan blogger bride(s)

sila rujuk petikan kata-kata Cik Lyana MK >> "Br nak tido usyar2 status orang2 dlm fb..ternpk satu status "kenape wedding budak nie lagi hebat dr wedding blogger yg biase2 je"



tak de la nak terbako hati sangat..tapi ada jugak makhluk Tuhan yang masih berfikiran kolot sebegini..suk hat or la nak buat wedding derang cenggane!!! kan kan kan? grand ke tak grand ke..duit orang yg sebuk2 ape hal kan? kan kan?


tak faham sungguh tak faham....suk suk hat je cakap and buat rules...kalau jadik blogger brides kene wedding grand2 macam anak Naza ke?!!!


hadoila......tak de otaknya punnnn orang itu punnnnnn....!!!!!


well...untuk makhluk itu....
ai got my hello kitty theme wedding realized by me and my whole family termasuk my frens...KAU HADO?!!!!







15 comments:

A.N.A said...

setujuuuuuuuuu.....dorang kedengki ngn kita2 nie..hahaha..

Hunny Kitty said...

ana.....samada tu kije full time atau part time derang la tuh

A.N.A said...

rasa2 nya full time sbb rajin menyibuk hal org...lain kali sesape nyibuk lg kita mintak je duit kt dia supaya kite leh wat wedding grand sgt2 mcm anak naza tu..hahaha..

Hunny Kitty said...

hahah terbaik la idea tu ..ai mmg suka BADANG!

aurikelsan said...

u sgt adorable la buat theme hello kitty.. sori sgt last minit xdpt attend ur wedding walaupun dh dpt ur invitation card.. ada fmly matter that day..

Hunny Kitty said...

trimas....it's ok tak pe :)

UyaRayza said...

manuasia dengki nie memang still ade atas bumi nie hehehe..x pham motipnye hehee..maybe die tgh down hehehe

VFN said...

sapekah?
meh sini aku lempang!

Hunny Kitty said...

uya : hasutan saitan banyak sgt|
vin : waaahh ye ke nih?

~ NANA ~ said...

unik sgt2 ur wedding theme! hehe

Hunny Kitty said...

nana : theheheh trimasssssss

-atiQah- said...

salam kak..abaikan kata2 org..

btw, sy ni pun addict sgt dgn hello kitty. jeles tau tgk wedding akak. eiiii..comel sgt! tahniah kak!

Hunny Kitty said...

wasalam tiqah..mmg sedang mengabaikan la nih hehehehehe

♥ balkidz_hunny ♥ said...

ehh, sape plak yg kate camtu dear?
ok je i tgok ur wedding. hello kitty unik gitewww.
nasib baik mama I jenis tak bg buat keunikan nie. typical je tau. kalau tak, i teringin sangat nak buat wedding theme tiggers :) oren gitu! awwwmmmm!

ps: buat vodoh je lah kan dgn org2 macam tue? :) chill babe. *hugs*

Hunny Kitty said...

balqis - siapa cakap?? adelah manusia2 ...
u nak buat theme tigger?? nnt buat masa event anak u la...heheh

Uolls Boleh Jadi Suka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...